Turkcell, bireysel faturalı abonelerine sunduğu ve 28 Aralık 2008;de sona eren ''2 Gün Bedava'' kampanyasını yoğun istek üzerine yeniden başladı...

Turkcell'den yapılan açıklamada, kampanyaya katılan Turkcell faturalı hat sahiplerinin, haftanın 2 gününde Turkcell;lilerle bedava konuşacağı vurgulanarak, kampanyaya katılmak ve bedava konuşacakları şanslı günlerini öğrenmek isteyenlerin ''BEDAVA'' yazıp 8040;a göndermelerinin yeterli olduğu hatırlatıldı.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu kampanyayla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

''Müşterilerimize en uygun ve en avantajlı konuşmayı Turkcell olarak biz sağlıyoruz. Şimdiye kadar sunduğumuz avantajlı fiyat teklifleriyle en uygun konuşma koşullarını biz sunduk. Şimdi de 2008 yılında 'Senin Şanslı Günlerin Hangisi?' sloganıyla başlattığımız '2 Gün Bedava' kampanyasını gelen yoğun istek üzerine yeniden başlatıyoruz. Kampanya kapsamında müşterilerimize haftada 2 gün bedava konuşma fırsatı tanıyoruz.''

Açıklamada, katılmak için hiçbir ücretin gerekmediği ''2 Gün Bedava'' kampanyasından faturalı bireysel hat sahibi Turkcell;lilerin, kullandığı tarife ya da paket fark etmeksizin kampanyadan yararlanabilecekleri, bedava dakikaların, tüm Turkcell;lilerle yapılan yurt içi konuşmalar için geçerli olduğu belirtildi.

Turkcell;lilerin, sistem tarafından verilen ve biri hafta içi, diğeri hafta sonuna denk gelen iki şanslı günlerinde, ayda toplam 64 saat bedava konuşma hakkına sahip olacaklarına işaret edilen açıklamada, ''2 Gün Bedava'' kampanyasının 1 Mart 2009'a kadar kısa mesajla kayıt olan ilk iki milyon Turkcell abonesi için geçerli olacağı duyuruldu.

HABER7