O tüyler ürpertici taciz iddiası;

Saat 11:45... Ağır epilepsi hastası olan çocuğunuzu kapıp hastaneye götürüyorsunuz çünkü başı dönüyor, bedeni uyuşuyor, kendini iyi hissetmiyor.

(...) 22:00... Üç kere ziyaret ettiniz gün içinde. Kızınız kolunda serumla yatıyor. Ama bilinçi açık, odadaki diğer iki hastanın ise kapalı. Üç erkek görevlisi dikkatinizi çekiyor, "Kızım emin ellerde" deyip ertesi gün gelmek üzere eve gidiyorsunuz.

Ve ve ve...

Kızınız ertesi gün taburcu oluyor ama pek bir sessiz görünüyor, eve geldiğinde katıla katıla ağlamaya başlıyor, "Anne beni bir daha asla oraya götürme" diyor.

"Dur sakin ol, ne oldu, anlat bana" diyorsunuz, o da anlatıyor.

Sağlık görevlilerinden biri, kolunda serum yatarken, sessizce yanına gelmiş, öpüp okşamış, elle taciz etmiş. O tabii çok korkmuş. Görevli "Sakın sesini çıkarma" demiş "Zaten çıkarsan da kimse inanmaz sana! Halüsinasyon görüyor ya da uyduruyor derim".

(...) "Şikayetçi olmadınız mı?" diyorum

Olmazmıyım diyor. Dilekçe yazdım. Başhekime gittim. Pişkin pişkin "Hanımefendi, yeminli ifadesi var, benim personelim doğru söylüyor.

Kızınızı götürüp bir yerde tedavi ettirin, böyle bir şey yok. Hadi Allah selameti başınıza olsun diye beni yolladı.

(...) İnanılmaz moral bozucu. Bizler gerçekten böyle bir ülkede mi yaşıyoruz? Bizler farkında değiliz de, her yerde olduğu gibi "Yoğun Bakım Üniteleri'nde bile taciz vakaları mı yaşanıyor?