MHP lideri Bahçeli, "Buradan bütün Meclis'e sesleniyorum, MHP'nin sıralarına bir metre yaklaşan, bundan sonra ne olacağını görecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'li milletvekillerini tehdit etti. Bahçeli, "Milliyetçi Hareket'in sıralarına bundan sonra 1 metre yaklaşan ne olacağını görecektir" dedi. MHP grubunda konuşan Bahçeli, MHP'li Osman Durmuş'un provokasyonu ile başlayan tartışmaların ardından çıkan kavgada yer alan AK Partili milletvekillerine hakaret etti. Bahçeli, milletvekilleri için "Haçlı kalıntıları gibi" nitelemesinde bulunurken, "Meclis'te meydana gelen olay Türk milletiyle tam bir hesaplaşmanın işaretidir. Bu hesap al bayrağımıza karşı silinmemiş nefretlerin, İslam'a karşı tükenmemişlik düşmanlıkların hesaplarıdır. Bu 9. Haçlı seferidir. Yerlerinden kalkıp MHP sıralarına doğru harekete kalkanlar Haçlı kalıntıları gibidir." diye konuştu.
KAVGAYA LİDER ONAYI

MHP Genel Başkanı Bahçeli, bir genel başkana yakışmayacak şekilde kavgaya karışan MHP'lileri savundu ve "Partimiz mensupları gereken cevabı vermiştir" dedi. MHP'li milletvekillerinin "sağduyulu" yaklaştığını ileri süren Bahçeli, "Ak Partinin PKK işbirliği MHP duvarına çarparak darmadağan olmuştur" diye konuştu. Bahçeli, şunları söyledi:

HAÇLI KALINTILARI: Meclis'te meydana gelen olay Türk milletiyle tam bir hesaplaşmanın işaretidir. Bu hesap al bayrağımıza karşı silinmemiş nefretlerin, İslam'a karşı tükenmemişlik düşmanlıkların hesaplarıdır. Bu 9. Haçlı seferidir. Yerlerinden kalkıp MHP sıralarına doğru harekete kalkanlar Haçlı kalıntıları gibidir... Bir tarafta Türk milleti diğer tarafta kin ve nefret bulunmaktadır. Bir yanda MHP, bir yanda şer cephesi ve işbirlikçiler...

MESAFE 1 METRE OLACAK: Şimdi buradan Meclis'te olan herkese sesleniyorum. Milliyetçi Hareket'in sıralarına bundan sonra 1 metre yaklaşan ne olacağını görecektir. Başbakan Erdoğan ve ekibinin iktidarda 1 gün fazla kalabilmek için yıpratmayacağı bir değeri olmayacağını biliyoruz.

KALEMİNİ SATANLAR: Meclis'te geçen hafta yaşananlar yalnızca AKP'nin değil kalemlerini satmış olanların ahlaki sınavı olmuştur. Gerçeğin arkasında durmaktan korkanlar, kiralık vicdanlar yine aynı ahlaksızlığı sergilemişlerdir. Geçtiğimiz hafta TBMM'de yaşananlar yalnızca AKP zihniyetinin acziyetini göstermemiştir, kalemini satanların da içine düştüklerini ortaya koymuştur.

GAZETECİLERE TEHDİT: Şerefini ve haysiyetini kaybetmişleri, fikrini ve yorumunu iktidara teslim etmişleri MHP asla afetmeyecektir. Yapılan haksızlıkları yazılan yalanaları, sipariş yorumları, ısmarlama manşetleri zamanında açmak üzere tek tek not edecektir. Günü geldiğinde efendileri ile birlikte mutlaka yargı önünde hesaba çekilecektir.