Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Trabzonspor, Avni Aker'de konuk ettiği CSKA Moskova ile golsüz berabere kaldı. Rus temsilcisinden Dumbia, 73. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Moskova'da topla daha fazla oynayan, puanı hak eden ancak şanssız gollerle kaybeden Trabzonspor'un evinde CSKA Moskova'yı devireceğinden kimsenin şüphesi yoktu. Fırtına, galibiyet parolasıyla çıktığı maça hırslı başladı. Coşkulu taraftarının önünde gol arayan Bordo-Mavililer ile Rus ekibi ilk yarıyı golsüz berabere tamamladı.

İkinci yarıda da durum değişmedi. Şenol Güneş'in öğrencileri gol için rakibinin üstüne gitti. CSKA Moskova ise ani ataklarla gol aradı. 73. dakikada Dumbia, ikinci sarı kartın kırmızıya dönüşmesiyle oyun dışı kaldı. Trabzonspor bu dakikadan sonra baskılarını artırdı. Özellikle Colman'ın etkili oyunuyla son bölümde çok sayıda pozisyon bulan temsilcimiz, bir türlü topu filelerle buluşturamadı. Son dakikada kullanılan köşe vuruşunda Giray'ın kafası da direği geçemeyince maç, 0-0 sona erdi.