Türk sporu son zamanlarını şiddet ile geçiriyor...

Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker basketbol maçının ardından Fenerbahçeli bazı taraftarlar Kazlıçeşme sokaklarında karşılaştıkları Galatasaraylıları dövdüğü iddia edildi.

İddialara göre olaylar şöyle gelişti:

Karşılaşma öncesinde forumlarda yazışan Fenerbahçeliler irili-ufaklı gruplar halinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nun bulunduğu Kazlıçeşme'ye doğru hareket etti. Polis, bu gruplaşmadan haberdar oldu ve olaylar çıkmadan Fenerbahçelileri dağıttı. Dağıldığı düşünülen Fenerbahçeliler, salon çevresine yakın bir kahvehanede karşılaşmayı izledi ve maç bitimiyle yollara döküldü. Salondan çıkan ve evlerine doğru gitmeye çalışan Galatasaraylılar ile karşı karşıya gelen Fenerbahçeliler, sarı kırmızılı taraftarları darp etti.

Fenerbahçe Resmi Forumu 'Antu.com'da yazılan yorumlar kavga yaşandığını ispatlar nitelikteydi.

Saat 21.57'de "Atkılarınız bizde .. Maçası yiyin Gelsin Alsın .." konu başlığı ile açılan yazışmalara olaylara karışan bir çok Fenerbahçeli de bu başlığa mesaj attı. Olaylara karışmayan Fenerbahçeliler ise kavgadan detay bekledi.

Uzun süren yazışmaların ardından konu hakkında ufak tefek de bilgi verilirken, bir Fenerbahçe taraftarı 'Galatasaray atkısının' fotoğrafını çekerek foruma yükledi.

Kendi gruplarından da yaralanların olduğunu belirten sarı lacivertliler, 17 yaş altı maçında dökülen kanın intikamının da alındığı içeren mesajlar atması dikkat çekti.

Fenerbahçe taraftarlarının foruma yazdığı dikkat çeken mesajlar işe şöyle:

- Kendi mekanınıza Abdi İpekçi'de, Kazlıçeşme'de... Eşşek sudan gelene kadar... Geçmiş olsun hepimize, ayrıca afiyet olsun.

- Nolur nolur yapmayın, Malatyaspor atkısı diyen arkadaşa selamlar. Biz de Malatyasporluyuz ucundan üzülme sen!

-Kameraya da çekseydiniz şu itleri döverken

- Bu arada bizden yaralananlar var, geçmiş olsun.

- Bir yüz var ki, onu ölene kadar unutmam. Öyle böyle kazınmadı hafızama.

- Bu mudur budur.. İntikam alındı mı yani? - Misliyle alındı dostum. Sıcakken de fena değilmiş bu intikam yemeği.

- Buraya ufakta olsa bilgi yazmak insanların başına gereksiz ve önemli dertler açabilir, akılsızca davranmayıp zorlama yapmasın kimse. Akşam bazı olaylar oldu ve bitti. Gerisini medyadan öğrenirsiniz.

- Basketçilerin kaybettiğine bakmayın, asıl maçı biz kazandık. Gelen herkesten Allah razı olsun, yaralı GS'lilere acil şifalar.

Yazışmaların ardından 'konu başlığı' silinirken, Galatasaraylıların da bu yazışmalardan dolayı karakolda şikayetçi olduğu iddia edildi.

İşte Galatasaraylı bir taraftarın dövülerek elinden alındığı iddia edilen atkının, Fenerbahçeli taraftarların internet sitesi olan Antu.com'da yayımlanan fotoğrafı...

Medyaspor.com