Saracoğlu'nda, Sarı-Kırmızılı taraftarlara üçlü çektiren Sabri Sarıoğlu, yaptığı hareketten pişman olmadığını söyledi. Milli futbolcu, “Maç sonunda bizi bağırlarına bastılar, ben de onları kıramadım” dedi.

Galatasaray"ın gündemdeki adamı Sabri Sarıoğlu, derbi sonrasında gündeme damgasını vuran olayla ilgili konuştu. 90 dakikanın ardından Sarı-Kırmızılı taraftarların bulunduğu tribüne giden milli futbolcu, ardından üçlü çektirmişti. Kesinlikle 1 puana sevinerek, böyle bir şey yapmadığını belirten başarılı futbolcu, “Taraftarlarımıza uzun süredir iyi futbol izletemiyorduk. Zor günler geçirdik.

Herkes farklı şekilde yenileceğimizi konuşuyordu, ancak biz çok iyi oynadık hatta galibiyeti kaçırdık. Taraftarlarımız da maç sonunda mücadelemizden ötürü bizi bağırlarına bastılar. Benden üçlü çektirmemi istediler. Ben de onları kıramadım. Yaptığım hareketten pişman değilim. Yine olsa, yine yaparım” ifadesini kullandı.

Hocası sahadan almıştı

Sabri"nin üçlü çektirmesinin ardından Şükrü Saracoğlu tribünleri karışmıştı. Bunun üzerine yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu devreye girip, milli futbolcuyu soyunma odasına götürmüştü.