DÜN BULUNDU

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde dün ormanlık alanda kadın cesedi bulundu. Jandarmanın yaptığı araştırmada, cesedin, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşarken, 1 yıl önce Cemil Baskındağlı ile evlenerek, Balıkesir'e yerleşen Meryem Baskındağlı'ya ait olduğu belirlendi. Yapılan araştırmada, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşamaya başlayınca boşanmak için dava açan Meryem Baskındağlı'nın, bir süre önce Mustafakemalpaşa'daki ailesinin yanına döndüğü, Cemil Baskındağlı'nın genç kadını eve dönmeye ikna ettiği öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri bu bilgiler ışığında, şüpheli olarak Cemil Baskındağlı'yı gözaltına aldı. Şüpheli eşin ifadesinde, barışmak için ikna ettiği eşini Balıkesir'e götürdüğünü, daha sonra da öldürdüğünü itiraf ettiği ifade edildi. Balıkesir Adliyesi'ne sevk edilen Cemil Baskındağlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Meryem Baskındağlı'nın cenazesi ise bugün ikindi vakti,ÿMustafakemalpaşa ilçesinde Orta Mahalle Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Lalaşahin Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Content Video - Son 24 saatte ne oldu? (06.02.2019) 2