İstanbul Şişli"deki Polat Rezidans"ta işadamı Fatih Edremit"in öldürülmesi olayı ile ilgili davanın dünkü duruşmasında yine tartışma çıktı. İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi"nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Hasan Heybetli ile İsmail Onur Özbizerdik getirilirken, tutuksuz sanık Bülent Zara da hazır bulundu.

"DEDENE KURBANIM"
Duruşma sırasında Onur Özbizerdik ve Hasan Heybetli karşılıklı söz dalaşına girdi. Özbizerdik, Heybetli"ye, “Yaptığına sahip çık ulan” dedi. Heybetli de, “Saygısız. Senin dedene kurban olayım ben. Senin deden benim ağabeyimdi. Bana i... diyor. Ben 60 yaşındayım. 25 yaşında bir çocuk bana küfrediyor” dedi.

ARBEDE ÇIKTI
Sanık Bülent Zara ile ilgili işlemleri yapan ve tutanakta imzası olan polisler de tanık olarak dinlendi. Özbizerdik, tanık polis memuru Sami Avcı"ya, “Beni de bir amirin odasına götürdüler. Birkaç kez olayı anlattırdılar. Bu olay nedeniyle herhangi bir tutanak tutulmamıştır" diye konuştu.

Avcı, 'Münevver cinayeti'nden yargılanan Cem ve Nida Garipoğlu'yla ilişkili olarak da şunları hatırlattı: “Garipoğlu haberinden duydum. Evdeki parayla ilgili tutanak tutmadıkları için yargılanıyorlar.”

Duruşma arasında adliye koridorunda sanık Zara ile öldürülen Edremit"in eşi ve oğlu arasında da arbede yaşandı. Zara ağzına darbe aldı. Mahkeme, duruşmayı erteledi.