Kulüpten yapılan açıklamaya göre Vural, kentteki bir otelin  restoranında, yöneticiler, futbolcular ve teknik ekiple bir araya geldi.
 
Burada konuşan Vural, gelecek hafta sahalarında Gazişehir Gaziantep'le  karşılaşacaklarını anımsatı. Denizlispor karşısında, deplasmanda alınan 5-1'lik mağlubiyetle  herkesi üzdüklerini belirten Vural, şunları kaydetti:
 
"Başkanımız Murat Sancak'ı ve camiamızı üzdüğümüzü biliyoruz. Büyük  fedakarlık yaparak her zaman bizlerin yanında olan başkanımız ve taraftarlarımıza  söz veriyoruz. Bu durumu telafi etmek için var gücümüzle başarı için  çalışacağız."
 
Takım kaptanı Kurtuluş Yurt da Gazişehir Gaziantep karşısında  ellerinden geleni yapacaklarını bildirerek, "Denizlispor karşısında aldığımız  mağlubiyet bize yakışmadı. Geride kalan maçlarda Adana Demirspor'un gücünü  herkese göstermemiz lazım. Şu an bizim için en önemli karşılaşma, cumartesi günü  sahamızda oynayacağımız Gazişehir Gaziantep maçı. Elimizden gelen tüm çabayı  sahaya yansıtarak, maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz." değerlendirmesinde  bulundu.
 
Kulübün basın sözcüsü Savaş Çokduygulu da mücadele azmi ve inatçı  yapıya sahip bir camia olduklarını belirtti.