SON dakika golüyle Bordeaux"yu eledikleri maçta tribünde duygusal anlar yaşayan G.Saray Kulübü Başkanı Adnan Polat, "Bu maç kolay kolay unutulmayacak, yıllarca konuşulacak" dedi. Dördüncü golden sonra dayanamayıp locaya çıktığını ve son 3 dakikayı buradaki televizyondan izlediğini ifade eden Polat, "Maç sonrası başbakanımız arayıp, kutladı. Kendisi bu konularda çok duyarlı" dedi. Ve şöyle devam etti:


Asya"ya ayak bastık

"Bütün futbolcular sahada yüreklerini ortaya koydular. Arzuladığımız mücadele ruhu buydu. Tarihi bir maç oldu. Herkes gurur duymuştur eminim. Yıllarca hatırlanacak bir maç oldu. Soyunma odasında futbolcularımın hepsine gidip sarıldım. Bülent"in her zaman G.Saray"a yakışan bir teknik direktörlük yapacağını, o aslan ruhunu sahaya yansıtacağını biliyordum."

G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ise, Bordeaux zaferiyle finale bir adım daha yaklaştıklarını söylerken, "Son haftalarda ligdeki başarısız sonuçların ardından futbolcularımıza da moral oldu. Umarım lige de sirayet edecek. Final yolunda köprü gişelerini geçtik, Asya kıtasına ayak bastık. Hedeflerimize ilerliyoruz" dedi.