“Çakıl Gazinosu"yla anlaşmıştım. İzmir"e kaçırıldım ve 3 gün otelde alıkonuldum. Bu yüzden Çakıl Gazinosu"nda sahneye çıkmak nasip olmadı...”

Filiz Akın"ın TV programına konuk olan Emel Sayın, gazino döneminde yaşadığı bir olayı anlattı. Başrolünü oynadığı Mavi Boncuk filmindeki gibi kaçırıldığını belirten Sayın, yıllardır gizlediği bu olayı şöyle anlattı:

“Çakıl Gazinosu ile anlaşmıştım. Tam sayfa resimlerim çıktı. O sırada da Tarık Akan, Ertem Eğilmez, ben ve eşim Mısır"a Kahire"ye gidiyorduk. Kahire"den geldikten sonra başlayacaktım. Gittik güzel bir seyahat oldu. İstanbul"a geldim bavullar yerleştireceğim ve ertesi gün Çakıl Gazinosunda çıkacağım. Eşim telaşlı bir şekilde çağırdı. Çamdan dışarı bir baktım 3 siyah araba içerisinde kalabalık adamlar var. Arkasında da uzakta bizim gazinonun arabası. O an ne yapacağımı şaşırdım. Büyük tatsızlık olacak. Gittik arabaya adamlar kalabalık ve silah da olabilir. Bindik arabaya gidiyoruz ama nereye gittiğimiz bilmiyoruz. Anladım kaçırılıyoruz. Bağıracağım gururuma yediremiyorum. Eğlenceye alayım dedim. Film setinde nasıl olur film sahnesi gibi düşündüm ve kahkahalar atmaya başladım. Havaalanına götürdüler uçağa bindirdiler ve bizi Efes Oteline yerleştirdiler. 3 gün misafirimizsin dediler. Kimseyi aramayan dediler. Gayelerini o zaman anladım amaçları beni Çakıl gazinosuna çıkarmamaktı. Çakıl"da çıkmak nasip olmadı.”