Edinilen bilgiye göre; Aydın’da 41 yıldır trafikte olmasına rağmen hiçbir kural ihlali yapmayarak cezai işlemle karşılaşmadığı için 2011 yılında Aydın İl Trafik Komisyonu tarafından ‘Yılın Şoförü’ seçilen Kenan Bulut, dün yine görevi başındayken aniden rahatsızlandı. Aydın merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Murat Taksi’de müşteri beklerken fenalaşan deneyimli şoför, 112 Acil Servis ambulansı ile Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Deneyimli sürücü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

41 yıllık teksi şoförü Kenan Bulut’un ani ölüm haberi ailesi, çalışma arkadaşları ve Aydın Şoförler Odası camiasında büyük üzüntüyle karşılandı. Bulut’un ölüm haberini büyük bir üzüntüyle aldığını belirten Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, “Kenan Ağabeyimiz, bu işe 41 yıllığı vermiş deneyimli bir arkadaşımızdı. Hiç kural ihlali yapmaması nedeniyle 2011’de Yılın Şoförü seçilmişti. Kendisini kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
İKİ ÖDÜLLE ONURLANDIRILMIŞTI
Aydın’da 2011 yılı Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında “Yılın Şoförü” seçilen Kenan Bulut, 09 Mayıs 2011 tarihinde Aydın Valiliği Encümen Salonu'nda gerçekleşen ve Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç'in de katıldığı törende ödülünü dönemin Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş’un elinden almıştı.
Vali Coş’un ardından Oda Başkanı Semih Özmeriç de, 41 yıldır trafikte olmasına rağmen hiçbir kural ihlali yapmayarak cezai işlemle karşılaşmayan Kenan Mutlu’yu Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda düzenlenen törenle ödüllendirmişti. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png