Aydın Süper Amatör Ligi takımlarından Nazilli Yıldızgücüspor, hafta sonu oynayacağı Güzelçamlı Bld.Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Sezonun ilk maçını sahasında yapacak olan Yıldızgücüspor, Güzelçamlı Bld.Spor maçı hazırlıkları devam ederken; yönetim tarafından moral etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Kulüp Genel Menajeri Önder Şimşek, Kulüp Yöneticisi Erkan Özhan, Ümit Özmen, Aydın Güngör ile Antrenör Utku Duru ve futbolcular katıldı.
Ligde ilk maçında sahasında Güzelçamlı Bld.Spor"u ağırlayacak olan Yıldızgücüspor"da, maç öncesi düzenlenen bu etkinlikte futbolcular Güzelçamlı maçında galip gelerek ligde iyi bir pozisyon almak için söz verdiler.
Etkinlikte konuşan Yıldızgücüspor Genel Menajeri Önder Şimşek, “Yıldızgücüspor olarak bu yıl süper amatörde ikinci yılımızı yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl genç kadromuzdan kaynaklanan birkaç sorun yaşadık. Bireysel hatalar bizim birçok maçımızı kaybetmemize neden oldu. Takımımızda birçok yeni transferin yanı sıra yeni teknik direktörümüzün de azimli çalışmaları ile bu yıl başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Geçen yıl genç ve tecrübesiz futbolcularımız bu yıl kendilerine bir şeyler katarak çalıştı. Bu yıl birçok futbolcumuz lige damgasına vuracak. Kendilerini ispatlamaya gelen ve kendilerine güvenen gençlerimiz bu yıl Yıldızgücüspor"da çok büyük işler yapacak ve Nazilli Belediyespor"a çıkacak. 2 Ekim Cumartesi günü saat 16:30"da Pınarbaşı Sahasında oynayacağımız Ligin ilk maçı olan Güzelçamlı Bld.Spor maçını kazanarak taraftarımızı mutlu edeceğiz. Tüm taraftarlarımızı ve Nazilli"leri maça bekliyoruz” dedi.