Aydın Amatör Süper Lig takımlarından Nazilli Yıldızgücüspor, yeni sezon açılışını yaptı. Haftada dört idman yaparak çalışmalarını sürdüren Yıldızgücüspor"un Kulüp Başkanı Haluk Alıcık, hedeflerinin şampiyon olarak süper amatör lige çıkmak olduğunu kaydetti.
Nazilli Yıldızgücü Spor Kulübü 2008-2009 yılı futbol sezonu için çalışmalarına başladı. Antrenörler Hüseyin Yıldırım ile Erol Cinkaya yönetiminde haftada 4 idman yaparak sürdüren Yıldızgücüspor"un Kulüp Başkanı Haluk Alıcık takımın çalışmalarını yakından takip ediyor.
Yıldızgücüspor Kulübünün amacının yetenekli futbolcuları keşfederek onları yetiştirmek ve Türk Futboluna kazandırmak olduğunu söyleyen Başkan Haluk Alıcık “Kulübümüzde yaklaşık 300-350 arasında faal durumda lisanslı futbolcu bulunmaktadır. 1984 yılında kurulmuş olan Kulübümüz tekvando, boks, hentbol, masa tenisi, futbol basketbol branşlarında faaliyet göstermektedir. Yıldızgücüspor Kulübü; A Takım, A Gençler, B Gençler, Yıldızlar, Minikler, Miniminikler branşlarında şampiyonluklar beklemektedir. A Takımımız kendi grubunda şampiyon olarak Süper Amatör kümeye çıkmayı hedeflemektedir. 2007-2008 sezonunda takımızda oynayan Fatih Üge Nazilli Belediyespor"da, Ahmet Tüzün Elazıspor"da profesyonel oldular. Bu bizleri çok mutlu etmektedir. Eğer Nazilli"de amatör spor kulüplerine destek verilirse çok daha fazla profesyonel oyuncu yetiştirileceğine inanıyorum” dedi.
Nazilli ve Aydın"ın futbolun hammaddesi konumunda olduğunu kaydeden Alıcık, “Bunun en güzel örnekleri Rıdvan Dilmen, Serkan Balcı, Aydın Tosyalı, Rahmi Çapkın kardeşlerimizdir. Yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.