Uşak'ta 25-26 Aralık 2010 tarihlerinde Atatürk Spor Salonunda yapılan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Minikler Yıldızlar İller arası Taekwondo Şampiyonasına katılan 11 İl, 26 kulüp ve 350 Sporcunun katılımıyla sona eren turnuvada 7 kulüp olarak katılan Aydın ilinde en fazla madalya alarak başarı elde ederek 2.lik kupasını Nazilli"ye getiren Nazilli Güler Taekwondo Kulübü, Başkan Alıcık"ı ziyaret ederek verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.
Aydın"dan katılan ve diğer kulüplere nazaran daha başarılı olan Güler Taekwondo Kulübü 2 altın, 5 gümüş ve 5 bronz madalya alarak ismini duyurmuştu. Minikler kategorisinde 45 kiloda birinci Denizhan Gezgin, 57 kiloda ikinci Melike Aydoğdu, 45 kiloda ikinci Emrah Besim Görmez, 50 kiloda ikinci Tuğba Dincer, +57 kiloda ikinci Yaşarcan Değirmen, 40 kiloda üçüncü Sevda Bilgin ve +57 kiloda üçüncü Mert Ergün olurken, Yıldızlar kategorisinde ise 41 kiloda birinci Betül Arslan, 33 kiloda ikinci Volkan Yasin Yeter, 53 kiloda üçüncü Ege Gezgin, 51 kiloda üçüncü Dilara Pehlivan ve 37 kiloda üçüncülük kürsüsüne Mustafa Furkan Madran çıkmıştı. Aydın ili olarak 7 kulüp tarafından alınan 5 altın, 9 gümüş ve 16 bronz"un büyük bir çoğunluğunu alarak Aydın ilinin ikincilik kupasını almaya hak kazanmıştı
Milli Sporcu, Milli Antrenör ve Milli Hakem olan Güler Gençtürkoğlu yaptığı açıklamada; “Çocuklarımın başarısı kadar Belediye Başkanımız Haluk Alıcık"ında katkısı çok önemli. Çocuklarımızın çoğunun maddi durumu yetersiz. Turnuvaya gidecek parası yok. Başkanımız sağ olsun bize araç tahsis ederek çocuklarımızın turnuvaya gitmesini sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Uşak, Kütahya, Sakarya, Konya, Aydın, Afyonkarahisar, Kocaeli, Denizli, Manisa, Isparta ve Kayseri"den turnuvaya katılan 350 sporcu arasından 12 çocuğumuz 2 altın, 5 gümüş ve 5 bronz madalya alarak bizleri gururlandırdı. Bizlere destek verildiği sürece daha da çok başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.
Başkan Alıcık, sporcuların Nazilli ve Aydın"ın gururu olduklarını belirterek sporcuları tek tek tebrik etti. Hangi branşta olursa olsun sporu ve sporcuyu destekleyeceklerini ifade eden Alıcık, taekwondo takımının kendilerini çok mutlu ettiğini, kendilerinden daha büyük başarılar beklediklerini söyledi. Aile velileri, Başkan Alıcık"tan kendisinin kulüp başkanı olduğu Yıldızgücüspor adına çocukların turnuvalara gitmesini istemesi üzerine Alıcık; “Elimizden gelen neyse onu yapalım. Çocuklarımız Yıldızgücüspor adına turnuvaya gidebilirler. Onlara elimizden gelen desteği sağlarız” dedi.
Ziyaretin ardından sporcular ve aileleri Başkan Alıcık ile tek tek hatıra fotoğrafı çekildi.