Beşiktaş Cola Turka"nın ünlü oyuncusu Iverson"ın sağ bacağındaki ektopik kalsifikasyon rahatsızlığının, dünyada sadece 4 kişide görüldüğü belirtildi. Basın sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, NBA yıldızının mayıs ayından önce sahalara dönmesinin mümkün olmadığını söylerken, ABD"den gelen raporu da açıkladı. Buna göre, Iverson"da herhangi bir tümor söz konusu değil. Ancak bacağında yaşadığı sorun çok nadir görülen bir durum olup tıp literatüründe şu ana kadar tarif edilmiş yalnız 4 vaka bulunuyor.

Siyah beyazlı takımın bu olumsuz raporun ardından Iverson ile yollarını ayırması bekleniyor.

"IVERSON"IN SÖZLEŞMESİNİ FESHEDERSEK BU GÖNÜL RIZASIYLA OLACAK"

Iverson"ın durumuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Akpınar, “Allen Iverson"un durumuyla ilgili değerlendirmemiz devam ediyor. Yönetim olarak bir karar vereceğiz ve bunu kamuoyuna duyuracağız. Eğer bir sporcu, her hangi bir gerekçeyle uzun süre takıma katkı sağlayamıyorsa, kulübün hukuksal olarak sözleşmeyi feshetme hakkı var. Fakat bizim tavrımız, başkanımızın da ifade ettiği gibi, oyuncularımızla ters düşmeden, gönül rızasıyla bir görüşme yapmak, feshedilmesi gerekiyorsa karşılıkla kabullenme şeklinde bunu yapmak istiyoruz. Raporlar doğrultusunda yönetim kurulunda bunun kararı verilecek” dedi.

BEŞİKTAŞ TAHKİM'E GİDİYOR

Beşiktaş, Schuster ve Aurelio"ya verilen cezaların indirimi için Tahkim Kurulu"na gidiyor.

"SCHUSTER KÜFÜR ETMEDİĞİNİ SÖYLÜYOR"

Radyospor"da Özgür Sancar"la Haber Özel Programı"nda konuşan hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Akpınar, “Fırat Aydınus"un raporunda Schuster"in oyun alanını terk ettiği yönünde bir raporu var. Burada hakem kararı esastır. Hakem, Schuster"in cezasını uygun görmüştür; zaten bu konuda ceza gelmedi. Akreditasyon kartı nedeniyle 5 bin lira ceza geldi. Schuster"in küfür ettiği iddia edildi; ama görüntüler çok net. Televizyonlarda bunu defalarca gösterdiler. Görüntülerden bunu anlıyoruz. Bir küfür nidası göremedik. Küfür ettiği iddiası raporda da var; ama Schuster, ısrarla küfür etmediğini söylüyor. Biz de kendisine saygı duyuyor ve inanıyoruz. Ayrıca Schuster"in itiraz ettiği konularda haklı olduğu tüm hakem yorumcuları tarafından belirlendi. Bizim temennimiz Schuster"e ceza verilmemesi yönündeydi; fakat 3 maç geldi; tahkime gideceğiz” dedi.

"TÜRKİYE KUPASI"NI ALACAĞIZ"

Kupa mücadelesine de değinen Akpınar, “Beşiktaş, övgü dolu yazıları hak eden bir futbol ortaya koyuyor. Oyuncularımız müthiş bir potansiyele sahip, zaten bunun en açık göstergesi takımımızın dünyanın en iyi takımlar sıralamasında 26. basamağa yükselmesidir. Kupada, yarı final maçı için çok büyük bir avantaj elde ettik. Yarı finalde rakip kim olursa olsun, Beşiktaş"ın hedefi bellidir. Kupayı alacağız. Karabükspor maçında da taraftarımızdan aynı çoşkuyu bekliyo ve korsan ürün almamalarını istiyoruz; çünkü her korsan ürün Beşiktaş"ın ekonomisine vurulmuş bir darbedir” diye konuştu.