AK Parti Didim Belediye Başkan aday adayı Ferhat Yıldız, çalışmalarına ara vermeden sürdürürken “Didim"i layık olduğu yere taşıtacağız” diye konuştu.
Devam eden seçim hazırlıkları hakkında bilgiler veren AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız, “Aday olduğum günden bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaklaşık 5 aydır Didim"de çalışmalarımız sürdürüyoruz. Ben geçen dönem ilçe yönetimi arkamda olmadığından dolayı adaylığım gerçekleşmedi ve başka bir partiden aday oldum ama artık bu dönem tüm gücümle partim adına çalışmalarımı yürütüyorum. Adaylığım öncesi aday adayı olabilecek arkadaşlarla görüştüm ve onların da desteğini aldım ve ondan sonra aday adaylığımı açıkladım” dedi.
Başkan aday adayı sayısının bir an önce teke düşürülmesi gerektiğini de dile getiren Yıldız, “Tek aday üzerinde yapılacak çalışmalar daha etkin olur. Amacımız topluma hizmet etmek ben de bu anlayış çerçevesinde çalışmalarımı yaptım. Projelerimiz hazırladık. Geçmişte yaptıklarımızın üzerine katlayarak yeni hizmet projeleri hazırladık ve Didim"i layık olduğu şekilde yönetmek için adaylığımız açıkladık. Umarım Seçildiğimiz takdirde de Didim"i layık olduğu yerler taşıyacağız” ifadelerini kullandı.