Vakfın Ankara"daki binasında yapılan olağan genel kurula Ankaragücü ve Kocaelispor temsilcileri katılmazken, 16 kulüp temsil edildi. Galatasaray ve Denizlispor ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor"a vekalet verdi.
Kurulda Aziz Yıldırım oy birliğiyle 1 yıllığına tekrar göreve geldi. Kulüpler Birliği Vakfı İkinci Başkanı da olan İstanbul Büyüşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, yaptığı açıklamada, Aziz Yıldırım"ın 1 yıl süreyle oy birliğiyle yeniden göreve seçildiğini belirtti.
Gümüşdağ, istikrarın devamı yönünde aldıkları kararın önemli bir adım olduğunu ifade ederek, "Göreve devam eden yönetim kurulu, dün olduğu gibi bundan sonra da Türk futbolunun gelişmesi yönünde çalışmalara devam edecektir. Çalışmalarımız Türk futbolunu geliştirmek, tesisleşme ve sporcu yatırımlarının artırılması, sponsorluk gelirlerinin büyütülmesi yönünde sürecektir" diye konuştu.
Bu arada Gümüşdağ, rahatsızlıkları bulunan UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav"a Kulüpler Birliği Vakfı adına geçmiş olsun dileğinde bulundu.