Haberturk'ten Senad Ok'un haberine göre mücadelenin 65. dakikasında karşılaşma 2-1 devam ederken tribünlerden “Semih Şentürk” tezahüratları yükselmeye başladı. Teknik direktör Daum da tribünlerin bu sesine kayıtsız kalmadı ve maç boyunca eleştirilen Daniel Güiza"yı oyundan alıp sahaya Semih"i sürdü. İşte ne olduysa o değişiklikten sonra oldu. Güiza sahadayken önde olan takım, Semih"in oyuna girmesinin ardından ilginçtir karşılaşmayı 3-2 kaybetti.

Yani Fenerbahçe maçın yanı sıra Güiza"yı da yitirdi. İspanyol yıldız oyundan çıkarken taraftarın tepkisini çekti ve yedek kulübesinde gözyaşlarına boğuldu. Maçın kaybedilmesinin ardından soluğu teknik direktör Daum"un odasında alan başkan Aziz Yıldırım, Alman teknik adama takımın bu durumdan bir an önce çıkması gerektiğini ifade eden yapıcı bir konuşma yaptı. Ancak Yıldırım"ın Daum ile görüşmesinin ardından Alman çalıştırıcıya ve taraftara tepkili olduğu ifade edildi.

Başkanın, karşılaşma sonrası yanındaki yöneticilere “Bu takımı taraftar mı yönetiyor?” dediği öğrenildi. Yıldırım"ın tribünlerin “Semih” tezahüratı yapmasının ardından Daum"un golcüyü oyuna alması ve işlerin tam tersine dönmesi ile ilgili “Bu takımın teknik direktörü Daum mu yoksa taraftar mı? Bu takımı taraftar mı yönetiyor?” diyerek duruma tepki gösterdiği kaydedildi. -milliyet