Maçtan sonra gece İstanbul'a gelen siyah-beyazlı kafile havaalanında bir grup taraftarın tepkisiyle karşılaştı. Teknik oirektör Mustafa Denizli ve futbolcuları alkışlarla protesto eden taraftarlar, “Yeter Yıldırım Demirören”, “Başkan olsana, başkan olsana, Gaziantep'e başkan olsana” diye bağırırken, başkan Yıldırım Demirören'e yumurta ve su şişesi attı.

Yönetici Şeref Yalçın, başkana kalkan olmaya çalışırken, taraftarlar Demirören'in aracına yumurta attı, tekmelerle aynasını kırdı. Demirören, taraftara, “Çok ayıp ediyorsunuz” diye karşılık verdi. Demirören'in aracı hızla olay yerinden uzaklaşırken, taraftarlar kendilerini yatıştırmak isteyen Yalçın'a kötü gidişin hesabını sormak isteyince ortalık karıştı. Polis taraftarları uzaklaştırırken, havalimanında 1 saat mahsur kalan futbolcular çevik kuvvet eşliğinde Ümraniye'ye gitti. l Başkan Demirören dün yöneticilerle acil durum değerlendirmesi yaptı. Kendisine tepki gösterenlerin Beşiktaşlı olmadığını savunan Demirören, “Taraftar her zaman haklıdır ama bu görüntüler Beşiktaş'a yakışmadı. Taraftar, en kötü zamanda bile takımına sahip çıkandır” dedi. Bu arada Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, “Bu saldırı 106 yıllık Beşktaş Kulübü'nün saygınlığı hiçbir yerde tartışılmayacak başkanlık makamına yapılmıştır” denilerek, olaylar kınandı.


Aracına yumurta kapıya tekme atıldı


CSKA Moskova yenilgisini kabullenemeyen bir grup taraftar geceyarısı 02.50'de Sabiha Gökçen'de toplandı. Demirören'in aracına yumurta atan öfkeli kalabalık, giderken kapısını tekmeledi. Aracın dikiz aynası kırıldı./yeni şafak