2012'ye sayılı günler kala, Marina Vista Otel Fethiye tek yetkili seyahat acentesi olan Tuncallar Turizm yılbaşı özle turlarını açıkladı. Marina Vista Fethiye Otel'de 2 gece 3 gündüz geçirerek çok uygun fiyatlara muhteşem bir yılbaşı geçirebilirsiniz. Aydın'dan hareketle başlayacak olan turda, Fethiye'ye giderken Köyceğiz-Dalyan tekne turu sizleri bekliyor olacak. Kendi araçlarıyla gitmek isteyenler için 30 Aralık'ta 2 gece 3 gündüz, Tuncallar Tur otobüsleriyle gitmek isteyenler için 31 Aralık'ta 1 gece 2 gündüz olarak başlayacak olan turlarda yılbaşı akşamı canlı müzik eşliğinde soğuk meze tabağı, sebzeli krep, Akdeniz salata, Frambuazlı Limonlu Sorbe, mevsim sebzeleri, şefin special sosu ile tavuk but, işkembe çorbası, kestaneli cheese kek, iskelede mangal sucuk ve limitsiz yerli içki mönüsü ve oryantal show ile Tuncallar Turizm muhteşem bir yılbaşı akşamı yaşatacak. 

melon.jpgTuncallar Turizm sizler için 4 tane daha yılbaşı programı hazırladı.İlk tur yarım pansiyon ve yılbaşı balosu 1 gece 2 gün yada 2 gece 3 gün Lidya sardes Termal Otel Spha Kurşunlu Kaplıcaları Sallihli, ikincisi herşey dahil 1 gece 2 gün veya 2 gece 3 gün sürecek olan yılbaşı balolu Fantasia De Lux Otel, Üçüncüsü yine 1 gece 2 gün, 2 gece 3 gün Raddisson Blu-Resort Spha Çesme Otel, Radisson sonuncusu ise yine herşey dahil 2 gece 3 gün sürecek olan yılbaşı balolu Marmaris Elegance Hotel İnternational  olarak programlanmıştır.
 
 
738. Şeb-u Aruz Mevlanayı Anma Törenleri son 10 kişilik yerler için acele edin!..
10 Aralık Cumartesi günü saat:21.00'da Bey Cami önünden hareket edilerek, Aydın-Nazilli-Dinar-
222konya-mevlana-4978.jpgAkşehir-Konya olarak Konya'ya varış yapılacaktır. Konya'da otelde sabah kahvaltısı yapılacaktır. Meram bağları yolu üzerinde 3 yıldızlı Sema Otel'e yerleşilecektir. Saat:11.00'da otelden çıkılarak Alattin Tepesi, Alattin Cami ve Mevlana Türbesi gezilecek. Eksra olarak Havzan 1 Pide Salonunda Konya'nın meşhur yiyeceği etli ekmek yenecektir. Daha sonra otele dönülerek istirahat edilecek ve akşam katılımcılar otelden alınacak ve saat:20.00'da başlayacak olan Hz. Mevlana Anma Törenlerine gidilerek tur katılımcıları kendileri için özel olarak ayrılan yerlerden törenleri izleyeceklerdir.Tören sonrası 3 yıldızlı Sema Otel'de konaklama sağlanacaktır. 12 Aralık sabah saat:7.00'da uyanılarak açık büfe kahvaltı edilecektir. Daha sonra Konya'da gezilmeyen yer kalırsa oralar gezilecek ve Aydın'a doğru harekete geçilektir. 
 
Bu gezi ise iki kişilik odada kişi başı 200 TL, tek kişilik oda da ise 245 TL'dir.
 
Sizlerde 2012'ye nerede, nasıl girsek diyorsanız, Tuncallar Turizm'in yılbaşı turları tam size göre. Ayrıca Tuncallar Turizm okullar ile yaptığı anlaşmalar sonucunda öğrencileri ve velilerini gezdirmeye devam ediyor. Okullar için yarı yıl tatili özel gezileri için yurt içi veya yurt dışı programlarından dilediğinizi seçebilirsiniz.
 
Çine Ziraat Odası, Avrasya'nın en büyük Tarım Fuarı'na çıkartma yapacak..Fuar ayrıntıları önümüzdeki günlerde Aydınpost'ta!...
 
Ayrıntılı Bilgi İçin;
Tuncallar Turizm Seyahat Acentesi: 0256 212 17 57 - 0256 212 11 01 
Aydın Avcı: 0549 414 14 41 - 0532 760 66 21