Yıl sonu eğlencesinde okul öğretmenlerinden oluşan koronun söylediği parçalar davetlilerden tam not aldı.
Atatürk İlköğretim Okulunun 2008–2009 Eğitim öğretim yılı Yılsonu gecesi okul örencilerinin hazırlamış olduğu etkinliklerle kutlandı. Didim Belediye Amfi tiyatroda yapılan etkinliğe Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz ve eşi, Efeler Mahalle Muhtarı Aydan Turgut Aşık, Okul Müdürü Sait Aydın davetliler ve veliler katıldı.
Gecede konuşan Okul Müdürü Sait Aydın, “Bu gün bir yıl boyunca öğrencilerimizin hazırladığı etkinlikleri sizlere sunacağız. Bu etkinliklerde öğrencilerimizin öğrendiklerini sizlere sergileyecek. Okulumuzun vizyonu ve misyonuna uygun şekilde etkinlikler hazırladılar. Emeği geçen herkes teşekkür ediyor ve sizlere iyi seyirler diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Müzik Öğretmeni Yusuf Öztürk tarafından hazırlanan okul korosu hazırladıkları parçaları seslendirdiler. Koronun şarkılarının ardından öğrencilerin hazırladığı “skeç, gösteri ve hazırlanan müzikli gösteriler sahnelendi. Etkinliğin sonunda okul öğretmenlerinden oluşan koronun söylediği Türk Sanat Müziği parçaları davetlilerde tam not alırken, Etkinliğe velilerin katılımın yoğun olduğu görülürken, etkinlik yaklaşık 2 saat sürdü.