Yönetim, mali tabloyu düzeltmek adına kemer sıkmaya başladı... Kontratı biten yerliler ve yeni gelecek Türk oyunculara artık dövizle sözleşme önerilmeyecek. Yerlilerin sözleşmeleri TL üzerinden olacak.

3yıl daha G.Saray'da başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Cengiz ve yönetimi, kulübün mali yapısını düzeltmek adına yeni bir tedbire imza atacak. UEFA'nın finansal fair play kıskacında bulunan sarı-kırmızılılar yeni bir anlaşmaya imza atmaya hazırlanırken, yeni transfer edilecek oyuncular için de farklı bir yönde yola devam edecek.

DAHA önce yapılan yerli ve yabancı transferlerde euro üzerinden yapılan anlaşma artık son buluyor. Döviz kurlarındaki yükselmelerde kulübün zararı daha da artarken bunun önüne geçmek adına bundan sonra yeni transferlerin bir bölümü TL ile sözleşme imzalayacak. Takıma yeni katılacak yerli oyuncuların tümü ile Türk Lirası üzerinden anlaşma yapma kararı alan yönetim, şu anda yaptığı görüşmelerde de oyunculara bu yönde teklif yapıyor.

YERLİ LİSTESİ KABARIK...

KONTRATI biten yerli oyuncularla yapılacak yeni görüşmelerde de TL üzerinden teklif yapacak olan yönetim, kendi döneminde bu kararından geri adım atmayacak. Kulübün mali yapısının düzelmesi adına bu yönde yapılacak hamle sadece futbolda değil diğer branşlarda da geçerli olacak.

ŞU anda Süper Lig'den de bazı isimleri listesine alan ve UEFA kararına göre resmi adımlar atmayı planlayan sarı-kırmızılılar bu oyunculara da TL ile teklif götürecek. euro veya Dolar üzerinden kontrat isteyen oyuncularla ise görüşmeler ikinci aşamaya bile geçmeyecek.