Yerel seçimler öncesi Nazilli'de basın kuruluşlarını ziyaret eden Ahmet Atay, "Önce Türkiye, Öncü Türkiye" sloganı ile tüm Türkiye'de yapılacak seçimlerde alacakları oylarla gündemi belirleyeceklerini ifade etti.
Türkiye'de bir iktidar boşluğu olduğu ve bu boşluğun doldurulması için bu yerel seçimlerin bir basamak olduğunu anlatan Atay, şöyle konuştu: "Bunu en iyi şekilde kullanıp bu güne kadar milletin değerlerine ters düşmeyen milletin dertleri ile dertlenen adaylarla yola çıkıp hedefimize ulaşacağız. İlçe başkanlığına geldiğimden beri kimsenin söylemediği kimsenin umursamadığı konuları gündeme getirerek bazı şeylerin unutulmasına mani olduk. Birilerine gösterilen hoşgörünün bu milletin evlatlarına da
gösterilmesi için durup dinlenmeden yolumuza devam edeceğiz."
GAZZE'DE KATLİAM
Gazze'de binlerce sivilin ölmesinden sorumlu olan siyonizmi de lanetlediklerini anlatan Atay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu katliamlar olurken orada çocuklar yiyecek ekmek içecek su bulamazken, köpeklere mama yardımında bulunan İsrail'i lanetlemekten imtina edip sözde barış isteyen siyonizmin alt kolları olan sözde kurum ve kuruluşları da lanetliyoruz. İnsani yardım adı altında katliam yapanları kınayamayan bu kurum ve kuruluşlardaki yöneticileri havasını teneffüs ettikleri şu cennet vatanımızda kime
hizmet ettiklerini bir daha düşünmeye davet ediyoruz."
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Aydın ve ardından Nazilli'ye gelerek kendilerini ziyaret edeceğini belirten Atay, Genel Başkanın Pazar günü saat 14.00'de Nazilli'de Belediye Nikah Salonunda halka hitap edeceğini sözlerine ekledi.
SEÇİMLER HAYIRLI OLSUN
Adalet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Soydemir de, nezaket ziyaretinden dolayı BBP Nazilli İlçe Başkanı Ahmet Atay, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Kocaesgi ve Yılmaz Vıcır'a teşekkür ederek, Mart 2009 yerel seçimlerinin tüm Türkiye için hayırlı olmasını diledi.
Milletvekili seçimlerinden sonra yerel seçimlerin büyük bir önem taşıdığını belirten Soydemir, şunları söyledi: "Bu seçimlerde yerel yöneticiler seçilecek. Halk bizce partiyi değil kişiye göre oy vermeyi ön plana çıkaracak. Bu da seçimlerin kaderini değiştirecek. Kaliteli aday çıkaran parti daha şanslı olacak. Yerel seçimlere yönelik yapılan tüm çalışmaları yakından takip ediyoruz. Nazilli başta olmak üzere Türkiye genelinde seçimlerin ülkemiz yararına hayırlı olmasını diliyorum."