Nazilli maçıyla kötü gidişata "dur" diyeceklerini belirten teknik direktör Kasım Gündüz, yerel derbiden galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
Günde çift idmanla hazırlıkları sürdüren Aydınspor bugün öğleden sonraki antrenmanını maçın oynanacak olduğu Adnan Menderes Stadyumunda gerçekleştirdi. Teknik Direktör Kasım Gündüz nezaretinde gerçekleşen antrenmana Kulüp Başkanı Naci Yeşilyurt ve yöneticiler de izledi. Düz koşuyla başlayan antrenman ısınma ve açma germe hareketleriyle devam etti. Antrenmanın son bölümünde futbolculara çift kale maç yaptıran Kasım Gündüz, maçı sık sık durdurarak oyuncularını uyardı.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Kasım Gündüz, kötü gidişe dur diyebilmek için taraftarlardan da destek istedi. Mevcut kadroyla ellerinde gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Gündüz, “Balıkesir maçında Ispartaspor maçına göre daha iyi oynadık. Takımımız gün geçtikçe daha iyi duruma geliyor. İnşallah takım eski havasını n kısa sürede yakalayacak. Hafta sonu oynayacak olduğumuz Nazilli Belediyespor maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz. Bu maçtan alacak olduğumuz üç puan hem bizi tırmanışa geçirecek, hem de futbolcularımızın kendilerine olan güvenlerini daha da artıracaktır” dedi.
“MEVCUT KADROMUZ GİDELERDEN DAHA İYİ”
Takıma olan güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Naci Yeşilyurt ise, takıma dömeyen futbolculara kulübün kapısının açık olduğunu söyledi. Giden oyuncuları geri getirmek için bir daha çağrıda bulunmayacaklarını kaydeden Yeşilyurt, “İlk yarıda Balıkesir karşısında top koşturan futbolcularımız giden futbolculardı. Olanlar Balıkesir"den 3 gol yediler. Yeni futbolcularımız ise 1 gol yedi. Mevcut kadromuz giden oyunculardan daha iyi. Aydınspor"un hedefi hiçbir zaman kümede kalmak olmadı ve bundan sonrada olmayacak” şeklinde konuştu.
Güde çift antrenmanla Nazilli Belediyespor maçın hazırlıklarını sürdüren Aydınspor"da sakat yada cezalı oyuncunun bulunmadığı öğrenildi.