’Çocuğumun kendine güveni geldi’
Çocuğu yüzme kursuna gelen velilerden Ayşe Ataşan ise kendi kardeşini denizde boğulma sebebiyle kaybettiğini belirtip bu sebeple kendi çocuğunun yüzmeyi öğrenmesini çok istediğini söyledi. Ataşan "Çocuğumun yüzme kurslarına başladığından beri kendine güveni geldi. Bunun yanı sıra yeni bir çevresi de oldu" dedi.

Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden: Çerçioğlu’na teşekkür ederiz
Yüzme havuzunun yeniden devreye alınmasında emek harcayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden "Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde spor yapabilmeleri için her türlü bakımı zamanında yapılan bir havuzumuz var. Çocuklarımızın bu tatil dönemlerinde vakitlerini hoşça geçirmeleri için hem de bedensel egzersiz açısından bu kursu açtık. Yaklaşık 200 çocuk haftanın 4 günü eğitmenler ve cankurtaranlar eşliğinde yüzme kursu alıyor. Veliler de çocuklar da çok mutlu. Biz de Başkan Çerçioğlu’nun desteğiyle Yenipazar’a yüzme havuzunu tekrar kazandırdığımız için biz de çok mutluyuz" dedi.
8-15 yaş arası 200’e yakın çocuğun katıldığı kurslar 6 Eylül’e kadar devam edecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Yenipazar Belediyesi tarafından tüm çocuklar için ücretsiz düzenlenen kurslar deneyimli eğitmenler ve cankurtaranlar eşliğinde veriliyor.

Yenipazarlı minikler yüzmeyi eğlenerek öğreniyor