AYDINPOST HABER-Aydın Barosu olağan genel kurulunda güven tazeleyen Sümer Germen, 5"inci kez Aydın Barosu başkanlığına seçildi.
Aydın Barosu"nda 2 gün süren Seçimli Olağan Genel Kurul, dün Hüseyin Aksu Konferans Salonu"nda gerçekleşen gündem maddelerinin görüşülmesi ve aday konuşmalarının yapılmasının ardından bugün Aydın Barosu başkanlık makamında yapılan oy kullanma işlemeleriyle tamamlandı. İl genelinde Aydın Barosuna kayıtlı avukatlar, sabah erken saatlerden itibaren saat 17.00"ye kadar 2 ayrı sandıkta oy kullandı. Oy kullanma işlemlerinin tamamlanıp, sandıkların kapatılmasının ardından sayım işlemine geçildi.
Aydın Barosu"na kayıtlı 128 avukat olağan genel kurulda oy kullanmazken; yapılan sayım sonuçlarına göre geçerli kabul edilen 564 oyun 387"isini alan mevcut başkan Sümer Germen, 5"inci kez Aydın Barosu başkanlığına seçildi. Germen"in karşısına dün son dakika aday olduğunu açıklayan Kuşadalı avukat Bülent Tokuçoğlu"nun 177 oy alabildiği genel kurulda 78 oy da geçersiz sayıldı. Genel kurulda geçersiz sayılan 78 oydan 48"inin ise boş olduğu gözlendi.
Aydın Barosu olağan genel kurulunda ortaya çıkan sonucun Aydın ve Türkiye"ye hayırlı olmasını dileyen Aydın Baro Başkanı Sümer Germen, “Ben başkanlığım süresince meslektaşlarımızın sorunlarını her zaman ön planda tuttum. Beni 5"inci kez bu onura layık gören meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Ülkemizin gerçekten eksiksiz demokrasi ve gerçek hukuk devleti ile yönetilmesi isteniyor ise iktidarıyla, muhalefetiyle geniş zaman dilimi içinde toplumsal mutabakat sağlanarak, çağdaş bir anayasa yapılmalıdır. Bu konuda Aydın Barosu ve avukatları olarak her zaman, her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU

 

Aydın Baro Başkan Adayları

 

Av. Sümer Germen

Av. Bülent Tokuçoğlu

 

Aydın Barosu Yönetim Kurulu Adayları

 

Av. Ramazan Aker

Av. Gökhan Bozkurt

Av. Esen Duran

Av. Şükrü Elmalı

Av. Barkan Kalınomuz

Av. Ufuk Keçeci

Av. Osman Kurnaz

Av. Huriye Moral

Av. Pınar Ünçer

Av. Emel Özcan

Av. İlkin Barış Poyrazoğlu

Av. Gül Büzen

Av. Özlem Burcu Lörnsevim

Av. Ahmet Kürşat Uğur

Av. Feridun Bekir Uysal

Av. Anıl Yetişkin

 

 

DİSİPLİN- T.B.B. DELEGELERİ- DENETÇİ

 

Disiplin Kurulu

 

Av. Tuncay Bozdağ

Av. Orhan cura

Av. Akın Dönmez

Av. Can Ersoy

Av. Rahmi Küçükgüldal

Av. Lalezar Nergiz

Av. Alirıza Öztürk

 

Denetçi Adayları

 

Av. Şerafettin Aşık

Av. Hakan Sarıbaş

 

TBB Delegeliği Adayları

 

Av. Yücel Bildiren

Av. Süleyman Bülbül

Av. Ufuk Güneş

Av. Neşe Menderes

Av. Hürrem Şahinci

Av. Doğan Yörük