Yekta Kopan'ın sunduğu NTV'deki Gece Gündüz programında filmin setinden röportajlar ekrana getirildi.

Yönetmen Boğaçhan Dündar'ın ilk uzun metrajlı filminde, hayata ondan vazgeçecek kadar umutsuz bakan bir adamın hikayesi işleniyor.

Dündar, filmde ölüp tekrar dünyaya gelen bir kişinin başından geçenlerin anlatıldığını belirterek "Durduğumuz yere ve şanssızlıklarımıza lanet etmeyip, aslında bu şanssı bizim çalışmayla yarattığımızı ve karakterin de bunu zaman içinde diğer karakterlerden öğrendiğini, filmin gidişatında da bütün bu öğrenme sekansını öğrendiğimiz bir film" ifadesini kullandı.

Filmde rol alan Neco, parapsikolojik konulara ilgisi olduğunu ifade ederek "Bu hikayelerle alakalı da seyrettiğim başka filmler olmuştur. İlginç bir hikaye" şeklinde konuştu.

Issız Adam filminin komik versiyonu olan 'Kızsız Adam' isimli kısa bir hikayeyle internette çok konuşulan isimlerden birisi olan Hayrettin Karaoğuz da filmde rol alıyor. Karaoğuz, "İntihara sürüklenen bir adam. Daha içten, samimi ama komedisi olan, romantizmi olan, daha dramı olan bir hikaye" açıklamasını yaptı.

Filmde Ebru isimli bir karakteri oynayan Hande Subaşı da "Biraz karamizah, durum komedileri var. Ben bugüne kadar hep dram işlerde yer aldığım için biraz daha tarz olarak farklı geldi benim adıma. O yüzden aslında kabul etmek istedim" diye konuştu.

'Gelecekten Bir Gün' filminde Rasim Öztekin, Can Gürzap, Işın Karaca, Hayrettin Karaoğuz, Neco ve Hande Subaşı rol alıyor.

(Televizyon Gazetesi)