İlk olarak Aydın İl Tarım Müdürü Muhsin Temel’i yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Aydın Arıcılar Birliği Başkanı Zeki Altın, Aydın’daki yaklaşık 1600 arıcının, birliğin ve devletin imkanlarından en iyi şekilde faydalanması için çalıştıklarını söyledi. 
Arıcılığın sadece bal üretimi olarak algılanmaması gerektiğini ve arıların aynı zamanda dünyanın doğal dengesinin sağlanmasında çok önemli bir görevi ifa ettiklerini kaydeden Aydın Arıcılar Birliği Başkanı Zeki Altın, “Bazı sıkıntıların giderilmesi için sizlerden de destek bekliyoruz. Aydın’da ilk olarak arı konaklama yerlerinin yeniden tespit edilmesi talep ediyoruz. Ayrıca Aydın Arıcılar Birliği’nin her ilçede bürosu yok, bu manada da arıcılarımızın zaman ve yol kaybını önlemek için sizinle iş birliği içerisinde çalışmak istiyoruz. Arıcılarımız, destekleme ve çeşitli evrakların temininde Tarım İlçe Müdürlüklerinden faydalanmalarını talep ediyoruz” dedi. 
Yeni yönetime başarı dileklerini sunan Aydın İl Tarım Müdürü Muhsin Temel, Tarım İl Müdürlüğü’nün temel görevinin çiftçilere destek olmak olduğunu belirterek, arıcılara her türlü yardım ve desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Arıcılara yönelik çeşitli proje çalışmaların olduğunu da kaydeden Tarım İl Müdürü Temel, Birlikle üreticinin lehine her türlü ortak çalışmaya hazır odluklarını söyledi. 
Aydın Arıcılar Birliği Başkanı Zeki Altın’a yönetim kurulu üyeleri Kemal Özcan, Mustafa Süzer, Mehmet Özbay, Mehmet Yıkılmaz, Hüzeamettin Özdemir ve Süleyman Sarp eşlik etti.