Antalya"da başlayacak olan TFF 3. Lig terfi ikinci kademe maçlarına hazırlanan futbolcuları ziyaret ederek destek olan Sökespor yönetimi; bir tepsi baklava götürmeyi de ihmal etmedi. Sökespor Kulübü"nün yeni Başkanı Sezgin Kazan ve yönetim kurulu üyelerinin sürpriz ziyareti futbolcuları memnun ederken Kulüp Başkanı Sezgin Kazan bu sezon elde edilen başarı ve yaşatılan 3. lig heyecanından dolayı futbolculara teşekkür etti.
Antalya"ya maddi ve manevi yönden sorunsuz gidilmesi için hemen çalışmalara başladıklarını söyleyen Sökespor Başkanı Sezgin Kazan; “18 yıl sonra yeniden 3. lige dönmek için bu sezon ciddi bir başarı yakalandı. Bu başarıda en büyük pay futbolcularımızın ve teknik kadromuzun. Zor koşullarda gelen bu başarıdan dolayı tüm futbolcularımıza ve teknik kadromuza teşekkür ediyoruz” dedi.
Antalya"dan 3. lige yükselmiş olarak dönmeyi tüm camianın arzu ettiğini sözlerine ekleyen Kazan, başta iş adamları olmak üzere taraftarları bu önemli sınav öncesi maddi ve manevi olarak yanlarında görmeyi arzu ettiklerini kaydetti.
İçinde bulunulan dönemin şartlarının zorluğunu bilerek göreve geldiklerini ifade eden Sökespor Kulübü Basın Sözcüsü Ethem Can Bakar da; “Bugüne kadar özveri içinde görevlerini fazlasıyla yerine getiren futbolcu arkadaşlarımız ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz. Takımımızın Antalya"da oynanacak maçları kazanarak Söke"ye 3. Lig takımı olarak döneceklerinden eminiz” diye konuştu