Aydın Şoförler Odası"nda düzenlenen devir teslim töreninde görevi yeni başkan Özmeriç ve ekibine devreden eski başkan Ali Tuncal, Semih Özmeriç ve ekibine başarı diledi. Bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı Ali Tuncal"a teşekkür eden yeni başkan Semih Özmeriç, kapısının herkese açık olduğunu belirterek, hizmet çıtasını yükselteceklerini söyledi.
Devir teslim öncesi eski yönetim ile yeni yönetim birlikte çay içip sohbet etti. Devir teslim töreninde konuşan eski başkan Ali Tuncal “Biz bu görevi 52 ay önce devralmıştık. Seçimle iş başına gelenler muhakkak bir gün görevi devrederler. Görevi hiç devretmeyecekmişiz gibi çalıştık, Ancak görevler ve makamlar geçicidir. Sabit olan kurumlardır. Demokrasiye inancımız varsa sandıktan çıkana inanırız. Aydın Şoförler Odası yüzde 80 oranında kurumsallaşmasını tamamlamış bir odadır. Bu odada 7 yıl 2 admlık yani başkan yardımcılığı yaptım. Ancak 1. adamlık başkanlık çok daha farklıdır. Her şey sizin iki dudağınız arasından çıkacak söze bağlıdır. Semih Bey"e inancım sonsuz. Tenkit edebilirim. Ancak seçim bitmiş geçim başlamıştır. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Şu anda Semih Özmeriç benim de başkanımdır” diyerek Aydın Şoförler Odası"nı yeni Başkan Semih Özmeriç"e teslim etti.
Aydın Şoförler Odası"nın verdiği hizmet itibariyle sadece şoförleri değil tüm halkı hitap eden bir oda olduğunu bu nedenle çıtanın yükselerek hizmetlere devam edilmesi gerektiğini ifade eden yeni Başkan Semih Özmeriç, “Odamızın kurulduğu günden bu yana emeği geçmiş herkese teşekkür ediyoruz. Bizler hizmet için buradayız. Hep birlikte ortak akıl ile en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Bu camiada 17 yıldır idareci olarak çalışıyorum. Her zaman herkese destekçi oldum. Biz geçmişle uğraşmayız. Her zaman ileriye bakarız. Bugünden itibaren mevcut hizmetleri kendi içimizden bir şeyler katarak çıtayı yükselteceğiz. Kapımız herkese açık olacaktır” dedi.
Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçen devir teslim töreninden sonra Semih Özmeriç ve ekibi kesilen kurban ve yapılan dualardan sonra göreve başladılar. -iha