Yeniliklerin öncüsü Mudo Accessoires ile yeni yılda yeni sen!

Mudo Accessoires bayanlara aksesuarlarla yapılacak minik eklemelerle birbirinden şık alternatifler yaratmayı vaat ediyor. Mudo Accessoires"ın geniş aksesuar koleksiyonu ile bayanlar yılbaşı gecesinde ve bayram gezmelerinde herkesten farklı görünümleriyle göz dolduruyor…

Yılbaşı gecesi en büyük zorluk farklı görünmektir. Mudo Accessoires"in sizin için hazırladığı birbirinden şık ve gösterişli aksesuar koleksiyonu farklılığınızla tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak. Çantadan ayakkabıya, şapkadan kemere, eldivenden çoraba, şaldan fulara ve göz alıcı takılarıyla bu kış her zaman olduğundan daha iddialı ve geniş bir koleksiyon sunan Mudo Accessoires"ın yılbaşı koleksiyonunda yeni siyah olarak adlandırılan grinin hâkimiyeti görülürken, vazgeçilmez siyah, toprak renkleri ve sezonun canlı renkleri olan fuşya, mor, yeşil, kırmızının tonları koleksiyonda tüm canlılığı ile yer alıyor. Metalikler & rugan bayram gezmelerinde ve yılbaşı gecesi şık olmak isteyen bayanların beğenisine sunulurken zarif takılarla kıyafetlerimiz zenginleşiyor. Sezon trendlerini anlatan dört farklı tema ile modanın gündemini takip eden Mudo Accessoires, Cover Story"de feminenliği vurgularken, Urban Feminine"de rafine şıklığın keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Temalardan üçüncüsü Ups & Downs" da ise fonksiyonel şıklık kavramını tanırken, Cinderella koleksiyonunda ise yılbaşı gecesi kendinizi bir masal dünyasında buluyorsunuz.

CINDERELLA: Bu sezon Sinderella"nın hikâyesi Mudo Accessoires Koleksiyonu ile ruh buluyor. Metalik renklerin, rugan ve yılan derisi küçük gece çantalarının, pırıltılı takıların ve özel olarak tasarlanmış ayakkabıların yılbaşı gecesi abiye kıyafetleri zenginleştirdiği tüm detaylar bu koleksiyonda bir araya geliyor. Kaliteli şıklığa özgün bir tarzda sahip olmak isteyen, farklılığına önem vere herkese göz alıcı alternatifler Mudo Accessoires"in Cinderella koleksiyonu ile sunuluyor.

COVER STORY: Bu sezon aksesuarlarımızın arkasına saklanıyoruz. Kadın olmanın bir mutluluk olduğunu giydiği özgün ve güçlü kıyafetlerle ortaya koyan Mudo Accessoires kadını bu kış her zamankinden daha şık ve feminen. Kum saati biçimindeki paltolar; şapkalar ve deri eldivenler ile tamamlanırken 40"lı yılların nostaljisini içimizde hissediyoruz. Kıyafetlerin belini kemerlerimizle daha da ortaya çıkarırken avantgarde ve feminen çantalarla siyah-beyaz filmlere gönderme yapıyoruz. Rengârenk deri ve süet eldivenlerimizle sonbaharın hüznünü silebilir yün bere ve atkılarımızla çocuksu ruhumuzu yansıtabiliriz.

URBAN FEMİNİNE: Şehirdeki dişilik kimi zaman kendini sade, şık ve klasik görüntülere bırakırken kimi zaman Katherine Hepburn tarzı daha maskülen bir havaya bürünüyor. Mudo Accessoires Urban Feminine ile bu iki görünümü de koleksiyonuna yansıtıyor. Klasik detaylarla zenginleştirilen aksesuarlar, şehirdeki bayana rafine bir şıklık sağlarken, bayanların daha maskülen görünümlerle kendilerini ifade etmelerini sağlamaktadır. Minimalizm etkisindeki Mudo Accessoires koleksiyonu, yalın çizgiler ve detaylardaki feminenlik ile bu sezon duruşunu bir kez daha güçlendiriyor.

UPS & DOWNS: Bayanlar için hiçbir sezon bu kadar eğlenceli ve renkli olmamıştı. Bayanların özgürlüğüne ve rahatlığına öncelik veren Mudo Accessoires sonbahar kış koleksiyonunda feminen detaylı yüksek topuklu ayakkabı ve çizmelerin yanı sıra bu sezon bayanlara çantalarında bile taşıyabilecekleri babet seçeneklerini mini taşıma çantaları ile sunmaktadır. Gökkuşağının neredeyse tüm renklerinde olan babetler koleksiyona canlılık ve neşe katıyor.