Bakanlar Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda Adana Valiliği görevine atanan Hüseyin Avni Coş'tan boşalan Aydın Valiliği'ne getirilen Bayburt Valisi Kerem Al’ın, yarın Aydın’a gelerek göreve başlayacağı bildirildi.


AYDIN’DAN DUYGUSAL BİR VEDA İLE AYRILAN VALİ COŞ, ADANA’DA BAKAN GİBİ KARŞILANDI
Öte yandan 30 Ağustos günü törenlere katıldıktan sonra Aydın’a veda eden Vali Hüseyin Avni Coş, yeni görev yeri Adana’da törenlerle karşılandı. Aydın’dan buruk ayrılan Vali Hüseyin Avni Coş, zaman zaman duygulansa da 781 gün görev yaptığı Aydın’a veda ederken “Görev sürme boyunca bir defa bile şu havuza girmedim” dediği valilik konutu bahçesindeki havuzun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Aydın’dan ayrıldıktan sonra 4 gün dinlenip Adana'daki görevine başlayan Vali Hüseyin Avni Coş, Aydın’da yaptığı gibi cep telefon numarasını kamuoyuna açıkladıktan sonra “Valiye ihtiyacı olan dileyen vatandaşlarımız arayabilir. Fakat bazen böyle iki tek atıp da gece 'Şu valiyi bir arayım' diyenler de çıkıyor. O tür arkadaşlarımızın bu kendilerine sağlanan kolaylığı suistimal etmemesini tavsiye ediyoruz” dedi.

20110905ay460604_01.jpg