Bilindiği üzere 2019 Galaxy A ailesi oldukça geniş bir ürün gamından oluşuyor. Şimdi de bu ailenin en yeni üyesi için Samsung'dan lansman tarihi açıklaması geldi.

Yeni Samsung Galaxy A modeli için beklenen tarih verildi!

Resmi web sitesi üzerinden davetiye yayınlayarak yeni Galaxy A modelinin lansman tarihini açıklayan Samsung, Galaxy A modelinin en yeni üyesini 10 Nisan Çarşamba günü lanse edeceğini açıkladı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, henüz hangi Galaxy A modelini tanıtacağını belirtmedi fakat etkinliğin Bangkok, Milano ve São Paulo'da eş zamanlı olarak gerçekleştirileceği gelen bilgiler arasında.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Bangkok, Milano ve São Paulo'da eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan etkinliklere katılamayanların samsungmobilepress.com ve samsung.com/galaxy üzerinden tanıtımı canlı olarak takip edebileceklerini de ayrıca belirtti.

Samsung, henüz hangi Galaxy A modelinin tanıtılacağını açıklamamış olsa da, tahminler Galaxy A90'ın tanıtılabileceği yönünde. Davetiyede kamera özelliklerine vurgu yapılmış olması, 48 megapiksel çözünürlükte (Samsung ISOCELL Bright GM1 sensörlü) bir kamera sisteminin yer aldığı bilinen Galaxy A90'nın tanıtılacağı ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Sizin tahminleriniz hangi yönde? Aşağıdaki yorum bölümünde düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU