7 yıllık eşi Mustafa Erdoğan'la boşanma arifesinde olan Gülben Ergen, yeni bir sayfa açıyor. 30 Eylül'deki duruşmanın ardından çocuklarının velayetini alıp kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Ergen, ilk önce altına yeni bir otomobil çekti. Akşam'ın haberine göre; 120 bin euroya (305 bin TL) Audi Q7 marka cip alan şarkıcı, çocukları Ares, Atlas ve Güney'in başharflerinden oluşan 'AG'yi plaka yaptı. 
 
Dönem dönem değişen psikolojisini plakalarına yansıtan Ergen, şöhretin ilk yıllarında 'Güzeller Güzeli Gülben'im' diyerek, Lincoln'üne 'GGG' plaka taktırmıştı. Patlayan kaset skandalının ardından 'Masumum' diyen Gülben Ergen, rol aldığı 'Dadı' dizisindeki Melek karakterinden de esinlenerek 'MLK' harflerinden oluşan bir plaka kullandı. 
Ergen, 2004'te nikah masasına oturduğu Mustafa Erdoğan'ın soyadının sadece 'iki' harfini aldı! Değişiklik nüfus kağıdında değil plakadaydı: 34 ER .... 
 
ALBÜM SATIYOR EKSTRAYA GİDİYOR 
 
Ergen'in 10 şarkıdan oluşan 'Hayat Bi Gün' adlı albümü 5 günde 50 bin adetlik satış rakamına ulaştı. Bestesi Serdar Ortaç'a ait olan 'Yarı Çıplak' adlı şarkı radyolarda en çok çalınan ve istenen parça oldu. Ergen, Ramazan Bayramı'nda da boş durmayarak üçüncü gün Kıbrıs Merkür Otel'de sahneye çıkacak.