Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında oynayacakları Bursaspor  maçını kazanarak, ilk 5 hedeflerini gerçekleştireceklerini söyledi.
 
Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 33. haftasında  deplasmanda oynadıkları Antalyaspor maçından mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün  olduklarını ifade etti.
 
Evkur Yeni Malatyaspor'un ligi ilk 5'te tamamlama hedefinin devam  ettiğini ve bu hedef doğrultusunda mücadelelerini sürdürdüklerini aktaran Gündüz,  "İnşallah hafta sonu konuk edeceğimiz Bursaspor karşılaşmasıyla bu hedefimize  ulaşacağız. Bursaspor maçını kazanarak, ilk 5 hedefimizi gerçekleştireceğiz.  Bursaspor maçını kazanacağız. Antalyaspor maçı bir kazaydı, takım 10 kişi kalınca  sonuca da yansıdı. Aldığımız mağlubiyetten dolayı üzgünüz." değerlendirmesinde  bulundu.
 
Gündüz, Bursaspor maçının hedefe ulaşılması için önemli olduğunu  vurgulayarak, "Taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmasın, stada gelerek takımı  desteklesinler. Ligin son maçından taraftarımızın desteğiyle galibiyetle ayrılmak  istiyoruz." şeklinde konuştu.