AYDINPOST ÖZEL-İnternet gazeteciliğinde iki yıldır faaliyet gösteren Aydınpost Haber Sitesi'nin partneri POSTTV video haber kanalı için hazırlıklar tamamlanarak yayına başlandı. 

Türkiye ve dünya gündeminin de önemli olaylarının izlenebileceğiz POST Tv'de Aydın haberlerine de büyük önem verilecek.

Siyasi, ekonomi ve sosyal tüm olayların geniş yer bulacağı POSTTV ile ilgili olarak açıklama yapan Aydınpost Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gözen, "Aydınlıları güzel hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Aydınpost olarak internet gazeteciliğine yeni bir soluk getirdik. Bununla kalmayan hizmetimize bir yenisini daha ekleyerek artık haberleri video olarak da izleyebilme imkanını sunuyoruz. Okuyucularımızdan aldığımız güçle daha iyi çalışmalara imza atacağımızdan eminim. Tüm ekip arkadaşlarımıza, okuyucularımıza ve özellikle reklamverenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Seçimin nabzının da POSTTV ile tutulacağının altını çizen Ahmet Gözen, "Aydın'daki yerel seçim gelişmeleri de anında POST TV tarafından okuyuculara aktarılacak. Artık dedikoduyla, olmuş bitmiş laflarıyla değil, gerçek görüntülerle seçimin analizi yapılabilecek. Bu hizmet sayesinde hayatın tüm alanlarında hiçbir şey gizli kalmayacak" dedi.

On binlerce insanın takip ettiği bir haber sitesinin sorumluluklarını her zaman layıkıyla yerine getirmeyi amaçladıklarını belirten Ahmet Gözen, "Aydın'da ilki başaran Aydınpost Ekibi, bundan sonra da verdiği hizmetin kalitesiyle habercilikte konuşulan adres olmaya devam edecek. Aydınpost okuyucularına doğruları en hızlı şekilde vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Vatandaşların da, kendi çektikleri görüntüleri Aydınpost'a yollayabileceklerini hatırlatan Yazı İşleri Müdürü Gözen, "video gönder" bölümüyle bunun gerçekleşebileceğini duyurdu. Gözen, "Teknoloji artık hayatımızın her alanında var. İster cep telefonlarınızla, ister amatör kameralarınızla çektiğiniz en ilginç görüntüleri de POSTTV'ye ulaştırabilirsinz. İsmen ya da rumuzunuzla yayına alınacak olan bu hizmetten tüm Aydınlıların en verimli şekilde yararlanmasını arzu etmekteyiz. Bu konuya ilgisi olan herkesin videolarını da POSTTV'ye bekliyoruz" dedi.