Apple, bu yıl içerisinde üç yeni iPhone modeli tanıtmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan detaylara bakacak olursak en ucuz iPhone, oldukça ince çerçeveler ile gelecek.

Merakla beklenen yeni iPhone modelleri için bugüne kadar birçok teori ortaya atılıyor. Şimdi ise daha uygun fiyatlı olması beklenen yeni iPhone'un, ince çerçevelere sahip olacağı iddia edildi. Zaten merakla beklenen yeni iPhone modellerinin nasıl bir görünüme sahip olacağıysa merak konusu.

Model ile ilgili iyi haberler olmasına rağmen LCD konusunda tedarikçinin bazı sorunlar yaşadığı da iddia edilmekte. İddialara göre Kasım'dan önce bu modelin tanıtılması çok zor görülüyor. Önemli kaynaklara göre bu LCD ekranlar, Japan Display tarafından üretilmekte.

Japan Display'in telefonun alt kısmının 0,5 milimetre olmasını sağlayan, Full Active teknolojisini kullanacağı belirtildi. Geliştirildiği iddia edilen diğer iki modelin Eylül ayında kullanıma sunulması bekleniyor ancak daha ucuz olan model daha sonra satışa sunulacak.

Yeni modellerde, iPhone X'in dikkat çeken özelliklerinden biri olan Face ID teknolojisine sahip olup olmayacağı ise merak konusu.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU