ÇOCUKLUK HAYALİM HOSTES OLMAKTI

Amine peygamberimizin annesinin ismi (Emine). Aynı zamanda babaannemin ismiymiş.

Liseyi İsveç’te International High School Of The Gothenburg Region’da okudum. Üniversiteye gitmeyi de düşünüyorum. Ama hangi bölümü seçeceğime henüz karar veremedim. Çocukluk hayalim hostes olmaktı. Onların uçak kalkmadan yaptıkları hareketleri çok severdim.

AY-YILDIZLI DÖVMEM VAR, MARMARİS'TE YAPTIRDIM


Arkamda ‘Ne Mutlu Türküm’ yazan bir dövme var. Üzerinde de yıldız ve hilal. Dövmeyi iki sene önce Marmaris seyahatimiz sırasında yaptırdım.

İlk aşkımı 17 yaşımda yaşadım. Evet biraz geç. Ama hep spor ve derslerle ilgiliydim. Türkiye’de de bir erkek arkadaşım vardı. İlişkimiz yarışmadan bir ay önce bitti. Şimdi hayatımda kimse yok. Benim kalbimi kazanmak zordur. Karşımdakinin dış güzelliğinden çok ruhuna önem veririm. Sonuçta hepimiz yaşlanmayacak mıyız? Ben ayaklarım üzerinde nasıl durmasını biliyorsam, o da durmalı.

BENİ GRUP HALİNDE DIŞLADILAR

Çocukken çok şekermişim. Kocaman gözlerim varmış. Annem, insanların yolda görüp bana “çok güzelsin” demelerinden artık bıktığımı anlatıyor. Ergenlik yıllarımda güzelliğimi daha da çok farkına varınca arkadaşlarımla aram bozulmaya başladı. Bazıları bana anlamsız yere küstü. Bazıları grup halinde beni dışladı. Tabii kız arkadaşlarımın sayısı hızla azaldı. Ama bunlardan güç aldım. Şimdi hepsine teşekkür ediyorum.

KAŞLARIMDAN DOLAYI ‘ADRİANA’ DİYORLAR

Çocukluktan beri Adriana Lima’ya benzetiliyorum. Sebebi dolgun kaşlar ve göz yapım. Lise yıllarında yolda ‘Adriana’ diye seslenirlerdi. Yarışma gecesi sosyal medyada Irina Shayk benzetmeleri yapılmaya başlandı. Onlara benzetilmek çok güzel. Ama bence Türk kadınları Adriana ve Irina’dan daha güzel.

BABAM IRAK KERKÜKLÜ

Babam Irak Kerküklü. Galatasaray’da disk atıcısıydı. İsveç’e transfer olduktan sonra oraya yerleşmişler. Ben de İsveç’te doğdum. Çocukluk yıllarım muhteşemdi. Prenses gibi sevgiyle yetiştirildim. Ailem bana Türk kültürünü hiç unutturmadı. Evde hep Türkçe konuşuyorduk. Dilimi unutmamam için her sene Türkçe kurslarına yollarlardı. Her sene de 2-3 defa Türkiye’ye seyahat ediyorduk.

İSTANBUL’DA YAŞARIM

İsveç çok demokratik bir ülke. Türk olmam orada hiç problem yaşatmadı. Zaten çifte vatandaşlığım var. Yalnız Türkiye ve İsveç arasında farklar büyük. Mesela burada insanlar çok cana yakın ve konuşken. İsveç’te altı ay gündüz, altı ay gece yaşıyorduk. Havası da çok soğuktu. Bu da insanın psikolojisini etkiliyordu. Tarihi ve seyahati çok seviyorum. Türkiye’nin her yerini görmek ve fotoğraf çekmek istiyorum. Dokuz ay önce annemle İzmir’e yerleştik. Babam ve abim işlerinden dolayı İsveç’te kaldı. Artık İstanbul’da yaşamayı düşünüyorum.

BİR SÜRÜ YAPIM ŞİRKETİ ARADI

Annemle televizyon seyrederken Türkiye Güzellik Yarışması’nın reklamlarını gördük. Hemen başvurdum. İlk 250 kız arasına girip seçmelere katıldığımda bir baktım etrafta çok güzel kızlar var. Yalnız ilk 20’ye kaldıktan sonra dereceye girerim diye hissetmeye başladım. Şimdiye kadar oyunculuk ve modellik düşünmemiştim. Yarışmadan sonra bir sürü yapım şirketi aradı. Onlarla görüşmelerim olacak.