Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in başından vurulduktan sonra tedavi altına alındığı hastanede ani bir kararla evlendiği Ayşegül Yıldız, son günlerde Tatlıses'in şirketlerinde gerçekleştirdiği eylemlerle dikkat çekiyor.

İbrahim Tatlıses'in sahibi olduğu Tatlıses TV, Tatlıses Kebap ve otelinin başına geçen Ayşegül Yıldız, iddialara göre uyguladığı çalışma sistemi ve katı iş kuralları ile tüm çalışanları bıktırdı. Öyle ki Yıldız'ın yönetimindeki şirketlerde işe bir dakika geç gelen yandı!

Çalışanlarını her daim koruyup kollayan Tatlıses'in yerine geçen eşi Ayşegül Yıldız, şirkette katı kurallar koymuş. Şirkette bazı kısıtlamalara giden yeni patroniçe, ilk olarak şirketin çaycısının işine son vermiş.

İddialara göre Yıldız'ın iş yerinde uyguladığı katı kurallardan bazıları ise şunlar: Şirketin giriş kapısına parmak okuyan cihazın yerleştirilmesi, geç kalınan her dakikanın işçilerin aylık maaşından kesilmesi, cumartesi günleri çalışma zorunluluğu, ofislerdeki internet kullanımının ve sosyal medya sitelerine girişlerin kısıtlanması, rahatsızlığı bulunan ve doktora gitmek isteyen personele dahi zor izin verilmesi, temizlik elemanlarının pazar günleri de Ayşegül Hanım'ın kendi evinde temizlik hizmetlerinde görev alması.