“Bir taşla iki fırsat” sloganıyla başlatılan kampanyadan yararlanmak isteyen gelin ve damat adayları, Evgör Mobilya’nın Çamlıca, Kasımpaşa ve Üsküdar’daki mağazalarına gelerek ya da Türkiye’nin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr adresi üzerinden alışverişlerini yapabiliyor. Ülke geneline ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti veren firma, 36 aya varan taksit avantajının yanı sıra nakit alışverişlerde de %10 indirim fırsatı sunuyor. 

 

Mobilyada yeniliklerin öncüsü Evgör, uygulamaya koyduğu “Düğün Kampanyası” ile yenilikçi çizgilere ve modern tasarıma sahip Cunda yatak odası ya da Cunda yemek odası takımı alan tüm çiftlere, Eros Pırlanta’dan sertifikalı, 3 yıl bakım garantili ve 30 gün değişim garantili tek taş yüzük hediye ediyor. Kendisinden tek taş beklenen damat adaylarının, müstakbel eşlerine hayallerindeki o çok özel pırlanta yüzüğü hediye etmeleri için Evgör mağazalarına uğramaları yeterli. İstanbul dışında olanlar ise www.evgor.com.tr adresine girerek, kampanya kapsamındaki yatak odası veya yemek odası takımlarından birini satın alıp,  hediye fırsatından yararlanabiliyor.
 
Evlilik planlarını önümüzdeki seneye bırakanlar da kampanyaya katılıp hediyelerini hemen, ürünlerini ise diledikleri zaman teslim alabiliyor…
 
Evgör Mobilya, düğün planlarını önümüzdeki senelere bırakan, ancak mobilyalarını şimdiden alıp kampanyadan yararlanmak isteyenler için de “Emanet Sistemi” uyguluyor. Bu sistem sayesinde, kampanya dahilindeki Cunda yatak ya da yemek odası takımı alanlar, ürün teslimatlarını ekstra herhangi bir ücret ödemeden düğünlerine yakın bir döneme erteletebiliyor. Müşterilerinin istediği tarihe kadar bu ürünleri muhafaza eden Evgör Mobilya, zamanı geldiğinde Türkiye’nin her yerine mobilyaların teslimat ve montajını gerçekleştiriyor. 
 
Evgör Mobilya’nın yeni evlenecek çiftlere yönelik “Düğün Kampanyası” ve tek taş pırlanta yüzük hediyesi hakkında detaylı bilgi için Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ve www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 
yuzuk.jpg
1309875700_evgor_yemekodasi_gorsel.jpg