Öğretmen olan Karataş"ın yeni 0eşi 24 yaşındaki Aybükem Karataş, denize girmesini öneren yakınlarını suçlayıp “Siz sebep oldunuz” diye isyan etti.

Kilis Anadolu Lisesi"nde matematik öğretmeni olan Selahattin Karataş, 13 Temmuz"da, Mersinli Aybükem Karataş ile nikah kıyarak ikinci evliliğini yaptı. Aynı gün yola çıkan çift, balayı ve tatil için gelinin ailesinin bulunduğu Mersin"e gitti. Yeni evli çift, dün akşam saatlerinde de akrabalarının da oturduğu Davultepe Beldesi"nde bulunun 100'üncü Yıl Plajı"na giderek denize girdi. Karataş, aniden çıkan fırtınada dalgalara karşı koyamayıp çırpınmaya başladı. Sahildeki vatandaşlar suda kaybolan Karataş"ı bulup denizden çıkararak Mersin Devlet Hastanesi"ne götürdü. Ancak öğretmenin öldüğü anlaşıldı.

Yeni eşini kaybeden Aybükem Karataş, hastane önünde acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Yakınları ve babasını suçlayan genç kadın, “Baba senden nefret ediyorum, beni bitirdin” diye ağıt yaktı. Yeni gelin, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilebildi.

Mersin Devlet Hastanesi morgundan alınan Karataş"ın cenazesi toprağa verilmek üzere Kilis"e gönderildi.