Açılışa İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Turan Mahallesi Muhtarı Serpil Akçasakız ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Açılışta konuşan Turan Mahallesi Muhtarı Serpil Akçasakız, “Turan Mahallesi muhtarı olarak Muhtarlığımızın içine alınan malzemelerde yardımcı olan Kaymakamımıza ve Binamızı yapan ve her türlü desteklerini veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz Turan Mahallesi olarak birde mahallemizde yaşlılarımızın çok fazla olması nedeni ile bir Sağlık Ocağı istiyoruz. Turan Mahallesi muhtarı olarak Muhtarlığımızın içine alınan malzemelerde yardımcı olan Kaymakamımıza ve Binamızı yapan ve her türlü desteklerini veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz Turan Mahallesi olarak birde mahallemizde yaşlılarımızın çok fazla olması nedeni ile bir Sağlık Ocağı istiyoruz” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da, “Ben, Turan Mahallesinde doğup büyüdüğüm için bu mahalleye farklı bir bakış açım var. Muhtarlık binalarımız ile ilgili olarak da Bu bizim belediye olarak dördüncü muhtarlık binası çalışmamız. Nazilli"miz her şeyin en iyisine layık diye düşünüyorum. Çünkü Nazilli 40 ilimizden daha büyük bir ilçe. Nazilli"miz ilerde çok farklı işlere imza atacak. Türkiye"de ilçeler içerinde ilk resmi Devlet Üniversitesi yani "Nazilli Sümer Üniversitesi" burada kurulacak. Sizlere bir müjde vermek istiyorum. Bu gün ADÜ rektörü ile beraberdim. Nazilli Sümer Üniversitesi ile ilgili yazıyı YÖK"e yazmış durumda. Bu Nazilli için çok sevindirici bir gelişme” diye konuştu.

Kaymakam Caner Yıldız ise, muhtarlık binasının yapımını sağladığı için Belediye Başkanı Alıcık"a ve belediye teşkilatına teşekkür ederek; “Ben İlçe Kaymakamı olarak Mahallelerimize Muhtarlık binalarını kazandırdığı için Belediye Başkanımıza ve Belediye Teşkilatımıza, Turan Mahallemizin bayan Muhtarımız Serpil Akçasakız"a çok teşekkür ediyorum. İlçemizin muhtarları çok seçkin insanlar. Nazilli"ye çok güzel hizmet veriyorlar. Nazilli"miz yılbaşından sonra temeli atılacak olan bir bölge hastanesine kavuşacak. Yine jeotermale dayalı olarak Güzelköy bölgemizde 420 dönüm arazi üzerinde 450-500 yataklı fizik tedavi rehabilitasyon merkezi hastanesi yapılacak. Nazilli Ege bölgesinin sağlık merkezi haline gelecek. Bölgemize yapılacak olan yatırımlarla birlikte özel sektörde buraya gelecek. Nazilli bölgenin parlayan bir yıldızı olacak. Hep birlikte bunu göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından katılımcılara lokma ikram edilirken mahalle sakinleri Kaymakam Caner Yıldız ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık"la sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdiler./iha