Törende konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem “Siyaset, halka ve topluma hizmet etme yeridir. AK Parti"nin hizmetleri ortada. 2 dönemdir tek başımıza iktidardayız. İnşallah 3. dönemde de milletimize hizmet etme imkânı bulacağız. Bunu da sizlere inanarak söylüyorum ki Perşembe"nin gelişi Çarşamba"dan bellidir derler ya bizim de 3. dönemimizi de böyle görüyorum”dedi.
Didim"e bağlı Akbük Beldesinde AK Parti Akbük Belde Teşkilatının yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Parti binasında gerçekleşen törene AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk, AK Parti Didim Belediye Meclis Üyesi Kadir Karakaya, AK Parti Akbük Belde Başkanı Selman Güdül, AK Parti Akbük Belediye Başkan Adayı ve Akbük Eski Belediye Başkanı İbrahim Şam, AK Parti İlçe Yöneticileri ve partililer katıldı. Hizmet binasının açılış kurdelasını AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem kesti. Açılışın ardından belde binasında partililerle bir araya gelindi. AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk yeni belde binasının hayırlı olmasını dilerken “Bu dönemde belde teşkilatımızdan önemli çalışmalar bekliyoruz. Bugünkü parti binamızın açılışı milat olsun. Siz arkadaşlarımızla bugünden itibaren önemli çalışmalar bekliyoruz. Bu görevi en iyi şekilde yapacağınız biliyorum”dedi. Öztürk konuşmasında geçtiğimiz hafta açılışlar için Fethiye"ye gelen Başbakan Erdoğan"ın selamını da partililere ileterek “Başbakanımız 12 Haziran seçimlerinden bizden daha çok çalışmamızı istedi. Biz de buna göre çalışmalarımız gerçekleştireceğimizi söylemek istiyorum”dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise konuşmasında yeni belde binasının hayırlı olmasını ve hizmet binasının yeni çalışmalara vesile olmasını diledi. Erdem şunları söyledi: “Siyaset bir hizmet vesilesi. Toplumun, vatandaşların siyasetten beklentileri var. İnsanlar sorunlarını aktarır ve çözüm ister. İnsanlar, zorlukların aşılmasını ister ve daha güzel daha mutlu bir yaşam isterler. İyi bir sağlık hizmeti, iyi bir eğitim kurumunda eğitim almak ister. Hak ve adalet ölçüsünde ayrılmadan bunları yapmak lazım; eğer bunlardan ayrıldığınızda zaten otomatikman toplumda bu yetkiyi geri alır. Şu anda AK Parti ikinci dönemini bitiriyor, 3. dönemine doğru gidiyor.Hani derler perşembenin gelişi çarşambadan belli; zaten Haziranın gelişi Ocaktan belli, toplumda bunu görüyor. AK Parti 3. dönemine iktidar olarak gidiyor. Bu gidişin sebepleri var. Biz toplumun beklentilerin cevap verdik mi vermedik mi ? Biz iki dönem iktidar olduk. Türkiye AK Parti"nin 3. dönemine iktidar olarak gideceğine karar veriyor”