Batman rolünden çekilen Ben Affleck'in yerine geçebilecek yeni bir yüz arayışı devam ederken gözler Armie Hammer'ın üzerine çevrildi.

Matt Reeves yönetmenliğindeki The Batman filmi için Reeves düşündüğü isimleri henüz açıklamasa da dedikodular duyulmaya başlandı. Söylentilere göre Reeves, Armie Hammer ile görüşmenin son aşamasında bulunuyordu. Ancak The Wrap muhabiri olayı araştırdı ve gerçekleri sosyal medya üzerinden paylaştı.

Yeni Batman belli olmuş olabilir!

Ben Affleck'in başrolünde yer alacağı The Batman filminin senaryosunu da kaleme aldığı bilinenler arasında yer alıyordu. Ancak Affleck'in aniden hem senaryodan hem de rolden çekilme kararı aldı ve koltuğunu da Matt Reeves'e bıraktı. Reeves, dedektiflik yeteneklerinin ön planda olduğu bir noir Batman filmi çekeceğini ifade ederek yeni Batman arayışlarına tam gaz başladı.

Ancak görüşülen isimlerle ilgili herhangi bir ipucunun verilmemesi üzerine Batman hayranları, rol için olası isimler hakkında tartışmalar başlattı. Yeni Batman'in bir Asyalı ya da siyahi olabileceği üzerinde durulurken önerilen isimler arasında Oscar Isaac, Armie Hammer, Adam Driver, Steven Yeun, Daniel Kaluuya, Robert Pattinson gibi isimler yer alıyordu. Ancak bu isimlerden özellikle biriyle görüşmeler yapıldığı dedikodusu ortaya çıktı.

Bu isim ise Call Me By Your Name'in yıldız ismi Armie Hammer oldu. Daha önce de Batman rolüne hayat verebilmek için girişimlerde bulunan Hammer'ın Reeves ile rol için görüşmesinin son aşamasında olduğu söylentileri yayılmaya başladı. Ancak The Wrap muhabiri Umberto Gonzalez'in stüdyo ile yaptığı görüşme sonucunda bu söylentilerin doğruluk payı olmadığı ortaya çıktı.

Ayrıca Armie Hammer'ın 32 yaşında olmasının da bir engel olduğu belirtildi. Söylenenlere göre yeni Bruce Wayne daha genç bir isim olabilir. The Batman filminin konusu da dahil olmak üzere neredeyse hiçbir detayı bilinmiyor.

Yalnızca Matt Reeves'in yaratmak istediği Batman karakterinin çizgi romanlardaki karakterine yakın bir imaj çizileceği bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca filmin 25 Haziran 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU