Nazilli Ticaret Odası mevcut hizmet binasında yapılan Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ile TOBB Delegesi Asil ve Yedek Üyeleri seçimleri sona erdi.
Seçimlerin büyük bir olgunluk ortamında gerçekleştiğini ifade eden Ali Gültekin Kılınç, “Ticaret odamızda gerçekleştirdiğimiz seçimlerin Nazilli"mize ve odamız mensuplarına hayırlı olmasını diliyorum. Bizden önceki Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Gacar ve çok değerli ekibine bu güne kadar yapmış oldukları çalışmaları ve özverili hizmetleri nedeniyle tüm odamız mensupları ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Değerli Başkanımız Mehmet Gacar"a da bundan sonraki siyasi ve özel yaşamında başarılar dilerken hizmetlerinin Nazilli için devam etmesini de yürekten istediğimi belirtmek istiyorum. Yeni yönetim kurulu olarak önümüzdeki dört yıl içerisinde sürdürdüğümüz projeleri tamamlamak ve yeni projelerle de iş dünyamızın, ticaret ve sanayi aleminin en iyi şekilde çalışması ve gelişmesi için faaliyetlerimizin artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum. Ekip ruhunu çok iyi değerlendiren odamız aynı düşünce ve ruhla çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir. Yeni göreve gelen arkadaşlarıma tekrar başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Nazilli Ticaret Odasının dört yıl aradan sonra gerçekleştirdiği yargı gözetiminde olmaksızın yapılan Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ile TOBB Delegesi Asil ve Yedek Üyeleri seçimlerinde yönetim kurulunun 34 üyesi oy kullandı. Tek liste ile gidilen oylamada NTO yeni Başkanı Ali Gültekin Kılınç olurken asil üyeler, Tacettin Pirinç, Ali Ertürk, Mustafa Özmen, Ahmet Özova, Alp Çevik, Nuri Elmalı, Ramazan Canatan, Vahit Aysan, yedek üyeler Hüseyin Madran, Necmi Erkan, Zafer Güner, Ergun Sedef, M. Vehbi Akcur, Bülent Ergun, Ferruh Doğan ve Mesut Algan oldu. Genel Kurul Delegesi asil üyeleri ise Enes Öğünçlü, Tacettin Pirinç, Nur Muhammed Karaçay, Nuri Elmalı, yedek üyeler, Ali Ertürk, M. Erol Sezgin, Ahmet Özova ve Mustafa Özmen oldu. Yapılan seçimlerde Disiplin Kurulu asil üyeleri ise; Nuri Cebeci, Fatih Takmaklı, Recep An, Recep Hittet, Ergin Ekimci, Kadir Eroğlu, yedek üyeleri Sait Gürses, Akif Şare, Emin Kuzumoğlu, Nihat Şimşek, Ali Yüksel ve Zekeriya Cabbar olarak belirlendi.