Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sultanhisar İlçe Kongresi yapıldı. Sultanhisar Belediye Düğün Salonu"nda yapılan kongreye Kültür ve Turizm eski Bakanı ve Milletvekili Atilla Koç, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, 22. dönem milletvekili Semiha Öğüş, AK Parti İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, partililer ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Daha önceden bu göreve atamayla gelen AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Ulusal, yeniden başkanlığa seçildi.
Kongrede konuşan Atilla Koç, “Yerel seçimlerde adaylık konusunda senin aday benim aday diye ikilik olmamalı. Adayların liste onayı Ankara"dan geliyor. Seçime büyük bir kadro ile girileceğiz. Biz sorumluluğumuzu biliyoruz. Seçilmiş bir Cumhurbaşkanına saygıda muhalefet tarafından verilmedi ve tutumunu eleştirildi. Türkiye'de Menderes, Turgut Özal ve Erdoğan sevdası vardır. Allah"ını seven milletini de sever” dedi.
Aktütün Karakolu"nda şehit edilen 15 askerimizi hatırlatan Milletvekili Ahmet Ertürk de, “Terörle mücadele kanunu en kısa süre çıkacak. Bu olalar bizim moralimizi bozmamalı. Tarımda mazot ve gübre konusunda desteklerin güçlendirilmesi için çalışıyoruz. Jeotermal ve seracılık konusunda çalışıyoruz. Atça"da çıkan 127 derece sıcaklıktaki jeotermal ve Sultanhisar"da MTA tarafından açılan kuyulardan konut ısınmasın da faydalanılacak. Aydın"da ihracat konusunda çalışmalar sürüyor. 50 bin ton incir üretimi yapılıyor. Zeytin ve zeytinyağında ihracat pirimi verilecek” diye konuştu.
Konuşmaların ardından gerçekleşen seçimlerde kongreye tek liste halinde giren ve daha önceden bu göreve atamayla gelen AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Ulusal, yeniden başkanlığa seçildi.