Nazilli Ziraat Odası 22. Olağan Genel Kurulu'nda, Necdet İzgü oda başkanlığına seçildi.
Nazilli Belediyesi Nikah Salonu'nda yapılan genel kurula, Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılınç, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Ziya Aksüt ile oda üyeleri katıldı.
Çalışma programı, faaliyet raporu, bütçe ve kesin hesap raporlarının oy birliği ile ibra edildiği genel kurulda, mevcut başkan Sabri Topuçar ile Necdet İzgü'nün başkanlıklarında hazırlanan iki listeyle seçime gidildi.
Yapılan seçim sonucunda 90 delegeden 45'inin oyunu alan Necdet İzgü, oda yönetim kurulu başkanlığına seçilirken, 17 yıldır başkanlık görevinde bulunan Sabri Topuçar ise 43 oyda kaldı, iki oy da geçersiz sayıldı.
İzgü, başkanlığa seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, Sabri Topuçar ile yıllarca birlikte çalıştıklarını belirterek, ''Ziraat odamıza yeni bir taze kan getirmek için ekip arkadaşlarım ile birlikte yola çıktım. Başkanımızın bu güne kadar yaptığı çalışmaları nedeni ile teşekkür ediyorum'' dedi.
İzgü başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulunda Mehmet Durmaz, Murat Özsoy, Bekir Elvanlı, Hakkı Özer, Yüksel Avcı ve Ahmet Koç seçildi.
Genel kurulda oda meclisi için yapılan seçimlerde de meclis üyeleri Necdet İzgü, İyigün Carlat, Murat Özsoy, Mehmet Merey, Akın Selek, Kudret Batur, Ömer Toprak, Mehmet Durmaz, Ahmet Çelik, Muharrem Abalı, Tuncay Akaya, Bekir Elvanlı, Mehmet Alı Deveci, Mustafa Güven, Abdullah Özdemir, Mehmet Keser, Duran Olgun, Yüksel Avcı, Hakkı Özer, Ahmet Koç ve İbrahim Ulu'dan oluştu.