TOBB Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri Aydın Ticaret Borsası"nın koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Aydın Ticaret Borsası Konferans Salonu"nda gerçekleşen seçimlere katılımın yoğun olduğu görüldü.

Oy kullanma işlemi öncesi konuşan İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mahiye Erürker, başkanlığı süresince yapılan hizmetleri anlatarak, “Kadın Girişimciler Kurulu yeni bir oluşum olduğundan içinde yaşadığımız toplum için bir şeyler ortaya koymaya çalıştık. Öncelikle Gürsel Tonbul"un sunumuyla kadınlarımıza yönelik bir toplantı gerçekleştirdik. Ardından yine güzel bir kokteyl düzenledik. Son olarak da yine diş hekimlerinin yanında çalıştırılmak üzere iki gün süren yardımcı personel eğitimi düzenledik” dedi.

Kadınların ekonomik özgürlüğe sahip olmaları gerektiğine işaret eden Erürker, “Her alanda kadınları görmek istiyoruz. Göreve başladığımızdan bu yana koordinatörlüğü yürüten Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı ve diğer tüm meclis üyelerine her zaman isteklerimizi karşıladıkları ve arkamızdan desteklerini eksik etmedikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mahiye Erürker"in konuşmasının ardından İl Kadın Girişimciler kurulu seçimlerine geçildi. Seçimlerin ardından açıklanan sonuçlara göre İl Kadın Girişimciler Kurulu"nun yeni başkanı Belgin İlker olurken; başkan yardımcılıklarına ise Hülya Suyolcu ve Aslı Biçer seçildiler. Seçimlerin sonunda yeni ve eski yönetimde yer alan girişimci bayanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.