Kuşadası şehir merkezinde çalışan Öz Kuşadalılar Minibüs Kooperatifi üyesi şoförler, 29 Mart"ta yapılan yerel seçimlerde Kuşadası Belediye Başkanı seçilen M. Esat Altungün için kurban kesip, onuruna yemek düzenledi.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Öz Kuşadalılar Minibüs Kooperatifi üyesi şoförleri, Devlet Hastanesi yanındaki ana merkezlerinde ziyaret etti. Şoförler, Başkan Altungün"ü kutlayarak, "hayırlı olsun" dileğiyle kurban kesti. Ardından ise Başkan Altungün ve şoförler, öğle yemeğinde bir araya geldi.
Şoförlere gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası"nda yaşayan ve çalışan tüm şoför esnafının sorunlarını çözeceklerini söyledi. Şoförlerin durak, güzergah, yol ve benzeri bir çok sorunu bulunduğunu kaydeden Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, “Şoför esnafımızı çektiği çileden, sıkıntıdan kurtaracak adımları atacağız. Yapacağımız uygulamalar herkes açısından adil ve eşit olacak. Uygulamaları hayata geçirmeden, tüm şoför esnafımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Çözüm yolları için onların görüşlerini alacağız. Daha sonra da ortak akıl çerçevesinde herkese adil gelecek bir yöntemi uygulayacağız” dedi.